Foto: Toms Norde

Pirmdienas, 27. maija, vakarā pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais seriāls "Viņas melo labāk", un tā veidotāji sola, ka arī stāsta septītajā sezonā netrūks kaislību, intrigu un negaidītu pavērsienu.

Kā "Delfi Izklaidi" informē seriāla pārstāvji, arī jaunajā sezonā turpināsies ierasti sarežģītie un aizraujošie attiecību līkloči. Romantiskā dzīve sitīs augstu vilni, un bizness griezīsies.

Šosezon meli, kaislības un intrigas vīsies ap kādu vērtīgu mākslas darbu, par kuru cīnīsies pilnīgi visi. Arī Olgas (Sarmīte Rubule) brālēns, mākslinieks Indulis (Jānis Āmanis) šai lietai pievērsīsies ar pilnu nopietnību, radot gleznas kopiju un tādējādi sajaucot prātus ikvienam, kurš kāros tikt pie gleznas oriģināla.

Arī draugi Māris (Andris Bulis) un Arvis (Lauris Dzelzītis) iesaistīsies kriminālās un puslegālās darbībās, cerot iegūt mākslas darbu, turklāt abiem sabiedrotajiem gaidāmas jaunas vēsmas romantiskajā dzīvē – Māra interesi piesaistīs kāda dāma, kurai arī viņš nebūs vienaldzīgs, taču Arvja un Māra meitas Marijas (Anete Krasovska) laulība draud izjukt pa visam.

Margarita (Karīna Tatarinova) nav atmetusi cerību būt laimīga, un arī Roberta (Māris Bezmers) sirds, satiekot Margaritu, sāk pukstēt straujāk. Ne velti saka – veca mīla nerūs. Margarita un Roberts mēģinās atjaunot savas attiecības, bet to, vai tas izdosies, rādīs laiks.

Apņēmības pilna Margarita būs nevien mīlas dzīvē, bet arī profesionālajās gaitās. Kopā ar Martu (Evija Skulte) draudzenes uzsāks jaunu biznesu, tomēr Margaritai atkal dzīve sagriezīsies kājām gaisā. Martai nāksies kārtīgi pārdomāt, ar ko kopā turpināt iesākto.

Vienkāršā lauku meitene Ligita (Dita Lūriņa) beidzot būs iedzīvojusies pilsētā un izbaudīs tās piedāvātās iespējas no visas sirds – viņa pat atradīs ceļu, kā kļūt par īstu zvaigzni.

Caur pārpratumiem un naudas afērām dzims jauna draudzība starp Mariju un jaunpienācēju seriālā Keitu (Laura Atelsone).

Savukārt Olga, greizsirdības vadīta, atradīs veidu, kā būt tuvāk savam vīram ikdienā, un uzsāks darbu viņa autoservisā. Seriāla gaitā skatītāji uzzinās, vai tas pieliks punktu Kostjas (Kristians Kareļins) kaitīgajiem ieradumiem.

Skatītāji satiks arī citus jau iemīļotos tēlus no seriāla iepriekšējām sezonām, kā arī iepazīs jaunus varoņus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!