Foto: DELFI

Latvijas šovbiznesā pamanīta jauna daiļava – simpātiskā Evelīna Šaulīte (attēlā). Atgriezusies Latvijā pēc Austrijā nostrādāta laika, meitene izlēmusi izmēģināt spēkus šovbiznesā, piesakoties uzreiz abos "karstākajos" vasaras TV projektos – seriālā "Viņas melo labāk" un attiecību šovā "Netīrās dejas".

"Man ir 23 gadi, un esmu ļoti drosmīga, ļoti atraktīva, atvērta un azartiska meitene. Pamatnodarbošanās man šobrīd tā īsti nav – nesen atgriezos no ārzemēm," sarunā ar "Delfi Izklaidi" ar sevi iepazīstina Evelīna.

Meitene strādājusi Vīnē. "Nekas īpašs – biju viesmīle-bārmene. Taču tā bija iespēja nobaudīt jaunu pieredzi, ko vairāk par darbu šeit, Latvijā.

Kad atgriezos, sanāca tā, ka ātri aizgāju uz šova "Netīrās dejas" kastingu, un tad jau sekoja fotosesijas, filmēšanas. Tāpēc ir tā sanācis, ka darbiņa meklēšanu uz pāris nedēļām esmu atlikusi," vasaras plānus atklāj Evelīna.

Lai arī, ieraugot simpātisko meiteni, kura turklāt lieliski prot pozēt fotogrāfam, rodas iespaids, ka viņa varētu būt saistīta ar modeles darbu, tā nav. Evelīna piedalījusies pāris fotosesijās, taču viņas talants justies brīvi kameru un fotoobjektīvu priekšā ir dabas dots – pozēšana noteikti nav viņas ikdiena.

Meitene ir starp 19 finālistēm konkursā par lomu seriālā "Viņas melo labāk". Savukārt Evelīnas dalība "Netīrajās dejās" jau ir apstiprināta, kas nozīmē, ka TV skatītājiem šovasar būs iespēja iepazīt Evelīnu darbībā mīlas spēlē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!