Foto: DELFI

Piektdien, 17. augustā, Rīgā, telekompānijas LNT studijā norisinājās šova Dziedošās ģimenes ceturtās sezonas atlase, kurā par iespēju piedalīties muzikālākās ģimenes meklējumos cīnījās Rīgas un tās apkārtnes saimes.

Dziedošo ģimeņu meklējumi šova jaunajai sezonai aizsākās jau aizvadītās nedēļas sākumā Talsos, un visas nedēļas garumā šova radošā komanda viesojās arī Valmierā, Jēkabpilī un Rēzeknē, lai klātienē tiktos ar potenciālajiem šova dalībniekiem.

Kopumā šogad Dziedošo ģimeņu atlasēm saņemti vairāk nekā 100 pieteikumu, un, kā vērtē šova veidotāji, atsaucība bijusi negaidīti liela.

Kā jau ierasts, starp potenciālajiem šova dalībniekiem bija arī tādi, kuri sevi jau spilgti pierādījuši pašmāju šovbiznesā - Rīgas atlasē par vietu Dziedošo ģimeņu pulkā cīnījās populārais romu tautības pārstāvis Dzintars Čīča kopā ar savu skatuves partneri Kasparu Antesu (abi attēlā), kuri, vismaz kā paši apgalvo, ir brālēni.

Tāpat īpašu uzmanību Rīgas atlasē izpelnījās Baumaņu ģimene, kura šovā vēlas piedalīties kopā ar horvātu tautības pārstāvi, kurš ieprecējies latviešu ģimenē un, lai gan tikai pirms gada ieradies Latvijā, jau apguvis latviešu valodu. 

Divdesmit laimīgās ģimenes, kas rudenī uzsāks cīņu par muzikālākās ģimenes titulu, tiks izvēlētas šīs nedēļas laikā, un jau tuvākajās dienās tiks atklāti arī šova vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!