Foto: F64

Trešdienas, 19. decembra, vakarā televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots šova Ievas pārvērtības jaunās sezonas pirmais raidījums, kurā stilistu un skaistumkopšanas ekspertu meistarībai ļāvās dziedātāja Olga Rajecka (attēlā).

Abu šova vadītāju - modes mākslinieku Ginta Budes un Sonitas Pāvuliņas - uzraudzībā Rajecka ne tikai tika saposta nozīmīgam svētku pasākumam, bet skatītājiem bija iespēja viņu ieraudzīt jaunā, neierastā tēlā.

Raidījumā dziedātāja atklāja, ka ikdienā pārsvarā valkā melnas krāsas apģērbu, bet košāku krāsu izaicinājumam ļaujas uz skatuves, kad ar savas iemīļotās dizaineres Elitas Patmalnieces palīdzību nebaidās eksperimentēt.

Bude un Pāvuliņa pirms pārvērtībām cītīgi pārbaudīja Rajeckas drēbju skapi, uzslavējot leģendārās dziedātājas gaumi, kā arī ikdienas tērpu un aksesuāru izvēli, un vienīgais, uz ko nedaudz kritiski norādīja Bude, bija fakts, ka Rajeckas skapī pietrūkst spilgti sarkanu drēbju.

Pēc dziedātājas skapja revīzijas un skatuves tērpu aplūkošanas kompānija devās uz lielveikalu, lai papildinātu Rajeckas garderobi, bet pēc drēbju, aksesuāru un apavu pielaikošanu pienāca laiks sevis palutināšanai.

Otrajā pārvērtību dienā dziedātāja devās uz skaistumkopšanas salonu, kur, guļot uz ūdens gultas, izmēģināja jaunu procedūru - ķermeņa masāžu ar greipfrūtiem un apelsīniem, kas Rajecku patiesi sajūsmināja.

Vēlāk dziedātāja devās uz skaistumkopšanas salonu un pie friziera, kur viņai speciālisti veica dažādas modernas skaistumkopšanas procedūras, uztaisīja manikīru, smuki safrizēja un nogrimēja, bet kardinālas izmaiņas dziedātājas izskatā netika veiktas.

Rajeckas pārvērtības raidījuma izskaņā novērtēja dziedātājas mīļotais vīrietis un draugi - Lauris Reiniks ar māsu, dejotāja Aleksandra Kurusova un citi, kuri Olgas izskata izmaiņas novērtēja ar atzinīgiem vārdiem, bet viņas ilggadējais skatuves partneris Varis Vētra neslēpa, ka, ieraugot Rajecku, uzbudinājies tā, ka nav varējis padziedāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!