Foto: F64
Lai gan ierasts, ka ziņu diktoru profesionalitāti nekas nespēj ietekmēt un viņi jebkādos apstākļos spēj objektīvi nolasīt vēstījumus, arī profesionāļiem gadās amizanti misēkļi, kad kāda no ziņām rada nenoslēpjamas emocijas.

Šonedēļ šādu situāciju piedzīvojusi LNT ziņu diktore Ilze Dobele (attēlā) - viņa kopā ar ētera kolēģi Andri Auzānu skatītājus informēja par kādu amerikāni, kuram likumsargi kā sodu piesprieduši nēsāt plakātu, kurā viņš atzīstas, ka ir idiots, un tas Dobeli ne pa jokam uzjautrināja.

Brīdī, kad viņai pašai bija jānolasa, ka vīrietis šādu sodu izpelnījies, jo regulāri zvanījis policijai, lai draudētu likumsargus nogalināt, Dobele savu uzjautrinājumu pat necentās slēpt un dzidri smējās par, viņasprāt, amizanto situāciju.

Tiesa, sižeta beigās Dobele paskaidroja, ka, kamēr viņa ar kolēģi lasījusi ziņu, citi studijā esošie darbinieki esot mēģinājuši iedomāties, kā šādu plakātu varētu turēt, kas arī abus diktorus sasmīdinājis.

DELFI Izklaide atgādina, ka savulaik Dobele jau izcēlās ar nevaldāmiem smiekliem ēterā - tie viņai uznāca, stāstot par spermas banku Dānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!