Foto: Kadrs no video
Sestdien, 29. oktobrī, kanālā TNT norisinājās deju šova "Tanci" dalībnieku atsijāšana, un tajā veiksme uzsmaidīja indiešu izcelsmes horeogrāfam un dejotājam Avikam Parkuram (attēlā) no Latvijas – viņš iekļuva nākamajā kārtā. Arī vairāki citi dejotāji no Latvijas ar savu sniegumu pārliecināja žūriju.

Vairāku nedēļu garumā norisinājās dejotāju atlases, taču vēl nekas nav beidzies – tagad tiek atsijāti vājākie, jo šovā "Tanci" sacentīsies tikai 24 paši labākie, talantīgākie un meistarīgākie dejotāji.

Sestdien notika pirmā dalībnieku atsijāšanas kārta. Tajā atlases izturējušie dejotāji tika sadalīti vairākās grupiņās. Viņiem horeogrāfu uzraudzībā īsā laikā bija jāiemācās neliela deju performance.

Aviks, kurš pārstāv gan savu dzimto Indiju, gan Latviju, kurā pēdējos gadus dzīvo, šova atlasē pirms trīs nedēļām izpelnījās neviennozīmīgu žūrijas pārstāvju novērtējumu. Tiesa, viņam tomēr tika dota iespēja sevi pierādīt.

Dalībnieku atsijāšanas raidījumā Avikam kopā ar vairākiem citiem dejotājiem bija jāizpilda indiešu stila dancis, savukārt citi atrādīja hip-hopa, laikmetīgās dejas un citu žanru dejas.

Kā pirmo žūrijas pārstāvji izvērtēja Avika sniegumu, un viņš uzreiz saņēma apstiprinošu atbildi, ka iekļuvis nākamajā kārtā. Indietim no Latvijas izdevās pārsteigt ar enerģisku un atraktīvu dejošanu.

Svētdien, 30. oktobrī, kanālā TNT norisināsies nākamā dalībnieku atsijāšanas kārta, kurā sevi centīsies pierādīt ne tikai pašmāju dejotāju, mūziķu un šovbiznesa pārstāvju aprindās pazīstamais Aviks, bet arī horeogrāfe un dejotāja Alīna Mihailova no Rīgas.

Rudmate Alīna ar ļoti labiem panākumiem startēja "Tanci" atlasē vasaras izskaņā, un arī šonedēļ viņai ar savu sniegumu izdevās pārliecināt žūriju, ka viņa pelnījusi iespēju pierādīt sevi šova nākamajā kārtā.

Tāpat nākamajā kārtā iekļuva arī dejotāja Linda Paulauska no Jelgavas, kura piedalījās šova atlasē augustā.

Savukārt, lai gan vienā no atlases kārtām augustā liktenīgo fāzi – "Tu esi iekļuvis šovā "Tanci"" – no žūrijas saņēma arī šovā "Netīrās dejas" iepazītais Roberts Stripkāns, atsijāšanas raidījumā viņam tomēr neizdevās pārliecināt ar savu sniegumu. Arī Kristaps Martinkrists no Jelgavas neieguva žūrijas simpātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!