Foto: Privātais arhīvs

TV raidījumam "Māmiņu klubs", kurš ēterā bijis jau gandrīz 18 gadus, vēlreiz nomainīsies vadītāja, proti, influencere un divu bērnu māmiņa Rūta Dvinska vairs šo raidījumu nevadīs. Dvinska raidījumā strādāja kopš 2019. gada, taču nu nolēmusi pieņemt citus profesionālos izaicinājumus. "Māmiņu klubam" no janvāra vidus būs cita vadītāja.

Kā portālam "Delfi" pasakaidroja "Māmiņu kluba" vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka, šķiršanās no Rūtas Dvinskas notikusi ļoti draudzīgi, sadarbība ar viņu bijusi tīkama visai radošajai komandai.

Dvinskas aiziešanu pēc vairāk nekā divus gadus ilga darba Salaka sauc par loģisku soli: ""Māmiņu kluba" vadītājas mainās un iet tālākos savos attīstības ceļos. Mums bija brīnišķīga sadarbība ar Rūtu. Kad viņa 2019. gadā atnāca, viņas meitiņas vēl bija mazas, visas tēmas svaigas un aktuālas," teic Salaka un piebilst: "Raidījums bez jaunas vadītājas nepaliks, mums ir padomā pārsteigums!"

Jaunās vadītājas vārds tiks izziņots jau drīzumā, pagaidām vēl ne.

"Māmiņu klubs" ir īstens ilgdzīvotājs – tas TV ēterā redzams kopš 2004. gada. Pirmā vadītāja bija aktrise Santa Didžus, tad vairākus gadus raidījumu vadīja un daļēji arī veidoja Kristīne Virsnīte, kura aizgāja un atgriezās divreiz; īsu brīdi pārraidi vadīja arī "Superbingo" kadra meitene Ligita Mieze un visbeidzot arī Rūta Dvinska.

"Māmiņu klubs" ar jauno sezonu atgriezīsies janvāra vidū kanālā "STV Pirmā!" ar jaunām rubrikām, krāsainiem padomiem vecākiem, sabiedrībā zināmiem viesiem un arī jaunu vadītāju, portālam "Delfi" apliecina televīzijā.

Rūtai Dvinska ir arī influencere – "Instagram" platformā viņas gaitām saimniecībā mājās un ģimenes dzīvē līdzi seko gandrīz 30 000 interesentu. Kā digitālā satura autore Dvinska veido apmaksātas sadarbības ar reklāmdevējiem. Publiskojot atvadas no "Māmiņu kluba", Dvinska pauda, ka "no TV gan es neatvados, patiesībā mēs turpmāk redzēsimies biežāk. Kur un kad, tas gan lai līdz Jaunajam gadam vēl paliek mazs noslēpums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!