Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Intars Busulis (attēlā), izrādās, ir kaislīgs kino cienītājs – viņš mēdz bieži doties uz kinoteātri, bet mājās cenšas nepalaist garām nevienu seriāla Pazudušie sēriju.

Viesojoties raidījumā STOPkadrs, Intars starp savām mīļākajām filmām min vēsturisko drāmu 300: Termopilu kauja, kriminālo sāgu Krusttēvs un zinātniskās fantastikas filmu Avatars. Starp Busuļa mīļākajām filmām ir arī visas tās, kuras ir interesanti noskatīties ne vienu reizi vien, piemēram, Titāniks.

Runājot par Sapņu kokteiļu nedēļas filmu - Franka Oza 1986. gadā režisēto mūziklu Mazais šausmu veikaliņš, Intars teic tikai labus vārdus, lai gan atzīmē, ka tomēr nav kinomūziklu piekritējs.

Busuļa mīļākie aktieri savukārt ir Džonijs Deps, Breds Pits, Andželīna Džolija, bet kā labāko režisoru dziedātājs min Kventinu Tarantino.

Uz jautājumu, vai arī pats nekad nav vēlējies kļūt par aktieri, Intars atzīst, ka ir bijusi neliela pieredze – debija topošajā filmā Sapņu komanda viesnīcas īpašnieces brāļa lomā. Filmu uz ekrāniem varēs redzēt šī gada beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!