Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Intars Busulis un grupa "Baritoni" šoruden ir apņēmušies kopīgi atbrīvoties no 28 liekajiem kilogramiem, lai uzlabotu savu izskatu, pašsajūtu un izbaudītu to, ko nozīmē komandas spēks un atbalsts.

Brašie kungi pie savas fiziskās formas uzlabošanas turpinās piestrādāt līdz pat 16. decembrim, kad notiks šova "X Faktors" lielais fināls, "Delfi Izklaidi" informē kanāla TV3 pārstāvji.

Izaicinājuma laikā profesionāļi katram dalībniekam izstrādās ēdienkarti, pamatojoties uz individuālajiem mērķiem, kā arī tiks nodrošināta treniņu programma ar populāro fitnesa modeli un treneri Paulu Freimani.

Intars stāsta, ka vairākkārt ir apņēmies uzlabot savu fizisko formu, tomēr vienam pašam to nav izdevies novest līdz galam, tādēļ ideja par šādu kopīgu izaicinājumu radusies dabiski – mēģinājuma laikā ar grupu "Baritoni", kurai Intars šovā "X Faktors" ir mentors.

"Izskats uz skatuves ir ļoti svarīgs, tādēļ es sapratu, ka arī puišiem nāks par labu nelielas pārmaiņas, un kāpēc gan nedarīt to visiem kopā, tādējādi, kļūstot par atbalstu viens otram? Svarīgi, ka mēs to darīsim dabiski un veselīgi, jo izmaiņām ir jānotiek pakāpeniski un ar prātu. Nav jēgas to darīt strauji, " atklāj mūziķis.

Savukārt grupas "Baritoni" puiši stāsta, ka svars, pašiem nemaz nemanot, ir pieaudzis. Tas sācis ietekmēt dzīves kvalitāti.

"Mums ilgu laiku nākas pavadīt ceļā starp daudzajiem koncertiem un uzstāšanās reizēm. To īpaši izjūtam šobrīd, intensīvajā mēģinājumu posmā, kad gandrīz katru dienu braucam no Rēzeknes uz Rīgu un mājās esam vien vēlu naktī, jo paralēli šovam turpinām arī savas darba gaitas. Tādēļ pa ceļam tiek ēsts degvielas uzpildes stacijās, kur pārsvarā ir pieejamas vien uzkodas un "džankfūds" , kas uzreiz atspoguļojas izskatā," tā puiši.

Mūziķis Intars vēlas atbrīvoties no sešiem kilogramiem sava svara, bet grupas "Baritoni" dalībnieks Ingars – no septiņiem, Normunds – no desmit, Mārtiņš – no pieciem, savukārt, Artūrs, kurš ir apmierināts ar savu vizuālo tēlu, ir apņēmies tikt pie "sešpakas".

Gan grupas "Baritoni" dalībnieki, gan mentors Intars Busulis ir apņēmības pilni un uztver šo izaicinājumu ar humoru un lielisku motivāciju, kas stiprinās ceļu pretim finālam. Jaunumiem par to, kā puišiem sokas ar izaicinājumu, varēs sekot līdzi raidījumā "Bez Tabu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!