Foto: Kadrs no video
Video straumēšanas servisa "Netflix" populārā seriāla "Stranger Things" fani šonedēļ beidzot var uzgavilēt – plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts ilgi gaidītais trešās sezonas pirmais treileris, kas nepilnas diennakts laikā vietnē "YouTube" jau noskatīts vairāk nekā 12 miljonus reižu.

Brāļu Daferu veidotā fantastikas seriāla, kura darbība norisinās ASV aizvadītā gadsimta astoņdesmitajos gados, trešā sezona skatītāju novērtējumam tiks sniegta 4. jūlijā, liecina trešdien publiskotais treileris un informācija vietnē "iMDB".

"Viena vasara var visu izmainīt," seriāla izplatītāji norādījuši intriģējošā video rullīša aprakstā.

Kā liecina pirmais ieskats trešajā sezonā, seriāla centrālie tēli – bērni – nu ir paaugušies un kļuvuši par pusaudžiem.

Lai gan treileris iesākas uz liriskas nots un tajā vispirms tiek atrādīti iemīļotie varoņi, drīz vien noskaņa kļūst drūmāka, un noslēdzošie kadri liecina, ka jauniešiem atkal nāksies sastapties ar pārdabiskiem spēkiem un būtnēm.

Trešajā sezonā skatītāji sastapsies ar visiem līdzšinējiem varoņiem, tostarp arī aktrises Millijas Bobijas Braunas atveidoto meiteni, kurai piemīt telekinēzes spējas.

Atgādinām, ka stāsta pirmā sezona startēja 2016. gadā, un tas zibenīgi iemantoja popularitāti, kļūstot par vienu no tā gada skatītākajiem seriāliem. Seriāls vairākkārt nominēts "Zelta globusam" un saņēmis arī "Emmy" balvas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!