Foto: DELFI

Kamēr vairāki šova Saimnieks meklē sievu pirmās sezonas pāri jau apprecējušies, otrajā sezonā izveidojušās savienības nav bijušas tik veiksmīgas – izšķīries arī pēdējais pāris, uz kura kāzām vēl cerēja šova skatītāji – Dagnis Darģis un Inese Sondare (abi attēlā).

Pēc šova otrajā sezonā tapušā pāra - ugunsdzēsēja Ingus un policistes Agneses - mīlas stāsta beigām un dzejnieces Magones un celtnieka Venta attiecību skandāliem televīzijas skatītājiem atlika cerēt uz pēdējo savienību, kas radusies šova laikā - moteļa Sumbrs saimnieku Dagni Darģi un zirgkopi Inesi Sondari.

Tomēr arī šajā gadījumā kāzas nav gaidāmas - kā sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Inese, viņa tagad ir brīva sieviete.

''Mēs ar Dagni esam palikuši labi draugi, bet kāzu nebūs. Taču savu dalību šovā noteikti nenožēloju. Tas bija aizraujošs piedzīvojums un iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem,'' savas sajūtas gadu pēc filmēšanas atklāj Inese. Viņa joprojām sociālajos tīklos šad tad papļāpā ar kādu no šovā iepazītajām dāmām, tostarp Viju, ar kuru kopā šovā dzīvojusi Dagņa saimniecībā, un jau pieminēto policisti Agnesi.

Tāpat simpātisko sievieti internetā šad tad mēdz uzrunāt vīrieši, kuri Inesi noskatījuši tieši šovā, taču tik traki, ka no pielūdzējiem nevarētu atkauties, arī neesot, un ar ne vienu rakstītāju tuvākas attiecības izveidojušās nav. 

''Mana sirds ir brīva. Pagaidām,'' daudznozīmīgi nosaka Inese.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!