Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas izskaņā visdaudzsološākais mīlas stāsts izveidojās Alfridam Lipovskim un Velgai Platacei (abi attēlā). Nu tapis zināms, ka pēc otrā kopīgā ceļojuma abi izlēmuši tomēr iet katrs savu ceļu.

Šarmantais Alfrids un simpātiskā Velga tika atzīti par trešās sezonas daudzsološāko pāri un šova noslēgumā saņēma naudas balvu. Lai gan parasti saimniekšova noslēgumā naudas balva tiek pasniegta kāzu rīkošanai, Alfrids un Velga deva mājienu, ka naudiņu plāno ieguldīt sapņu ceļojumā.

Jau decembra beigās pāris devās apskatīt Taizemi. Abi pēc tam sociālajos tīklos atrādīja skaistas ceļojuma bildes, taču šova fanus darīja uzmanīgus fakts, ka starp tām nebija manāmas abu kopbildes.

Sarunā ar portālu Skaties Alfrids atklājis, ka pēc ceļojuma abu ceļi šķīrušies. "Mēs bijām kopā aizbraukuši uz Taizemi, un pēc tam mēs paspriedām, kā viens uz dzīvi skatās, kā - otrs. Mums ir diametrāli pretēji uzskati par sadzīvošanu. Tāpēc, lai nemocītos un nelauztu viens otru, mēs nolēmām būt katrs pats par sevi," Skaties pastāstījis Alfrids.

Saimnieks no Cirmas pagasta uzsvēris, ka šovs esot viena lieta, bet kopdzīve bez kamerām - pavisam kas cits. Taču neizdošanās šajās attiecībās neliek abiem sašļukt un zaudēt cerības. Alfrids Skaties informējis, ka gatavojas startēt vēl kādā attiecību šovā.

Arī Velga DELFI Izklaidei atklāj, ka šobrīd dzīvo uz pozitīva pacēluma un izbauda laiku ar savu ģimeni, neturot dusmas uz Alfridu. "Varu tikai pateikt, ka ceļojums uz Taizemi bija fantastisks," uzsver Velga.

Šova fani pamanījuši, ka gada sākumā Velga ievietojusi savā Draugiem dienasgrāmatā zīmīgu vēstījumu, kurā atklāj pašas attiecību pieredzi, kas varētu noderēt vēl kādai. Velga gan nekādi neliek manīt, ka rakstītais būtu attiecināms uz Alfridu.

"Lai arī ir mēdz teikt - katras attiecības mums dotas, lai ko jaunu iemācītu, un savā karmiskajā būtībā tās nav nejaušas, tomēr ikviens sirds dziļumos vēlas būt pasargāts no sāpīgas vilšanās, pazaudēta laika, neveiksmīgām attiecībām vai pat izjukušas ģimenes dzīves.

Un bieži vien, atskatoties pagātnē, izrādās, ka intuīcija jau iepazīšanās sākumā ir sūtījusi mazas brīdinājuma zīmītes. Intuīcijas sūtītās "zīmītes" ir patiešām nozīmīgas, un ir vērts tās izlasīt un atcerēties.

Atceroties savu attiecību pieredzi, varu minēt nianses, kuras ievērotas attiecību sākumā, - ciniskas piezīmes, rupju valodu, vieglu aizkaitināmību. Tam neesmu pievērsusi uzmanību, jo nospriedu, ka nav nekas īpašs. Bet psiholoģijā ir daudz rakstīts par nejauši pateikto mazo frāžu nozīmi.

Vajadzētu būt uzmanīgai tad, ja vīrietis sāk izteikt kritiskas piezīmes, norādot, ka sieviete nav pietiekami skaista, gudra, talantīga. Tā ir negatīvā manipulācija, kas patiesībā nozīmē otra cilvēka nedrošības izpausmi.

Viņš baidās zaudēt sievieti un vēlas, lai sieviete būtu atkarīga, lai nelūkotos cita vīrieša virzienā. Sievietei tiek samazināta pašvērtība. Šāda manipulācija jau salīdzināma ar emocionālo vardarbību un nākotnē var būt ļoti bīstama.

Tas, ka otrs kritizē un atļaujas būt ļauns, nevar kļūt par normu. Ja kritiskās piezīmes bieži atkārto, ir jābūt uzmanīgai. Tas ir sarkanais signāls - tās ir lamatas. Un ja vēl viņš izsakās par savām iepriekšējām sievietēm bez cieņas, ir vērts padomāt.

Ja, būdama kopā ar vīrieti, es jūtos satraukta, nedroša, nepārliecinoša, nogurusi, nomākta - tas liecina, ka attiecības veidot būs grūti," vērtīgas atziņas, kuras vērts iegaumēt arī citām dāmām, publicējusi Velga.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!