Foto: DELFI

Atraktīvā iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona tomēr nav vainagojusies ar kāzām. Izšķīries vēl viens šova ietvaros tapušais pāris – džentlmeniskais saimnieks Egils Langovskis no Balvu puses un viņa izvēlētā Zane Akmene (abi attēlā).

"Ir tā, ka mēs esam palikuši labos draugos. Pie draudzības arī apstājāmies. Jo, paskatoties uz iespējamajiem scenārijiem mūsu nākotnē, sapratām, ka tas vairāk ir apgrūtinoši, nekā iespējami," DELFI Izklaidei jaunumus, kas nebūs iepriecinoši saimniekšova faniem, atklāj Egils.

Saimnieks, kurš šova laikā izpelnījās skatītāju apbrīnu kā džentlmenisks un patīkams puisis no laukiem, atklāj, ka par galveno klupšanas akmeni attiecību veidošanā kalpojis tieši šis lauku dzīves faktors.

"Zane tomēr vairāk sliecas uz pilsētas dzīvi, bet tas galīgi nebija man pa prātam un manos plānos pilnīgi neiederējās.

Bieži vien sadūrāmies ar tādu lietu, kā dažādi dzīves uzskati un vērtības, kas ir arī normāli, iepazīstot vienam otru vairāk.

Tāpēc, lai nemēģinātu viens otru pārmainīt, izlēmām labāk palikt pie labu draugu attiecībām un novēlējām viens otram veiksmi tālākajā dzīvē," attiecību izjukšanas iemeslus skaidro Egils.

Abi gan šķīrušies bez naida un turpina uzturēt kontaktus kā vienkārši draugi. "Sarakstāmies un apjautājamies, kā sokas un kas jaunāks," stāsta Egils. Savu dalību saimniekšovā viņš nenožēlo. Vasaras piedzīvojums bijis kā sākumpunkts zināmām pārmaiņām saimnieka dzīvē.

"Ir vairākas lietas, kas dzīvē ir pamainījušās un ievirzījušās citā gultnē. Bet tas pagaidām lai paliek pie manis," ar smaidu piebilst Egils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!