Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas skatītājiem ir iespēja paviesoties sabiedrībā zināmu cilvēku mājās, un otrdienas vakarā dalībnieki devās ciemos pie grupas Prāta vētra mūziķa Jāņa Jubalta viņa ģimenes mājā Ozolniekos.

Pirms viesu uzņemšanas mūziķis atzinās, ka speciāli raidījuma filmēšanai viņš kopā ar ģimeni ir sakārtojis māju, jo ikdienā tur tāda kārtība vis nevaldot. Vakara gaitā Jubalts arī paspēja izskaidroties ar savu ģimenes mīluli - kaķeni Parisu, kas negribēja klausīt savu saimnieku un šņāca uz ciemiņiem.  

Savus viesus Jubalts cienāja ar dažādām kanapē maizītēm un salātiem, pamatēdienā piedāvāja pildītu buti ar nosaukumu Engures Kaspara kambala, kas samulsināja ne vienu vien vakariņu viesi, bet saldajā mūziķis pasniedza ābolmaizi ar nosaukumu Rudens kā rudens

Populārais mūziķis ciemiņus izklaidēja ar dziesmām ģitārspēles pavadījumā, kas īpaši sajūsmināja jauno modeli Ilzi Pūgu, bet neatstāja vienaldzīgu arī jauno autobraucēju Haraldu Šlēgelmilhu un pārējos viesus.

Jubalts arī atklāti pastāstīja, ka dažreiz, vienam pašam mājās dziedot, viņam uznāk raudiens, bet kā izklaidi viņš ciemiņiem piedāvāja uzspēlēt novusu, kas patiesi aizrāva visus raidījuma dalībniekus, un namatēvam bija grūti viņus atraut no rotaļas.

Pēc gardā cienasta - uzkodām un pamatēdiena - Jubalts savus viesus pārsteidza ar negaidītu vakara pavērsienu: ar vecu limuzīnu ciemiņi tik aizvizināti uz Jelgavas ledus halli, kur raidījuma dalībniekus apmācīja kērlinga spēles pamatiemaņās, kas izraisīja vispārēju jautrību, kā arī pacienāja viņus ar karstu saldo ēdienu.

Pēc garās un pilnvērtīgi pavadītās dienas raidījuma dalībniekiem bija jāsniedz savs vērtējums par otrdienas namatēva sarūpētajiem priekiem - kopvērtējumā Jubalts saņēma 38 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!