Foto: Publicitātes foto

Janvāra izskaņā kanāls TV3 uzsāks noslēpumainā un intriģējošā muzikālā šova "Balss maskā" 3. sezonas filmēšanu, lai jau februārī priecētu skatītājus ar jaunām un neparastām maskām, košiem priekšnesumiem un mīklainiem pavedieniem, lai atklātu visrūpīgāk glabāto noslēpumu – kas slēpjas zem maskas?

"Balss maskā", kas 2021. gadā kļuva par skatītāko šovu Latvijā, jau 26. februārī nonāks pie kanāla TV3 skatītājiem. Jaunajā sezonā sagaidāma vēl spilgtāka sacensība 10 nedēļu garumā – košāki tērpi, skaļākas balsis, daudzveidīgāks repertuārs un negaidītāki pārsteigumi. Visi kopā mēģināsim uzminēt, kas slēpjas zem ragainu, spurainu vai pilnīgi mistisku tēlu maskām. Šova detektīvi – Baiba Sipeniece-Gavare, Samanta Tīna, Jānis Krīvēns un Jānis Šipkēvics jau gatavojas darbam 10 svētdienu garumā, bet šova dalībnieki ir sākuši sagatavot savus priekšnesumus un darīs visu, lai detektīvu darbs vieglāks nekļūtu.

Šovā piedalīsies divpadsmit sabiedrībā zināmas personas, pārstāvot visdažādākās nodarbošanās un profesijas. Katrs dalībnieks uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Dalībnieku sniegumu vērtēs gan skatītāji klātienē, gan detektīvu komanda, kuri centīsies atklāt, kas slēpjas zem maskām.

"Nevaram ne apstiprināt, ne noliegt informāciju, ka zem maskām varētu būt aktieri, pavāri, sportisti, mūziķi un varbūt pat kāds politiķis. Ir skaidri zināms, ka tie ir 12 Latvijā dzīvojoši cilvēki, kuriem netrūkst drosmes, lai izaicinātu sevi dziedāšanā, turklāt netrūkst arī pozitīvā azarta, lai izkāptu no savas komforta zonas un ļautos šim piedzīvojumam 10 nedēļu garumā," nelielu ieskatu aizkulisēs sniedz šova producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš.

Šova trešajā sezonā skatītāji tiks iepazīstināti ar divpadsmit jauniem un neparastiem tēliem, kuru starpā būs gan dzīvnieki, gan mitoloģiski tēli, gan humoristiski varoņi un pat pavisam neparastas figūras. Jaunās sezonas maskas šobrīd vēl tiek turētas noslēpumā, taču zināms, ka divas no maskām veido Latvijā zināms mākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!