Foto: Publicitātes attēli

Dziedātāja Samanta Tīna publicējusi video, kurā atklāj sen gaidītu un satraucošu informāciju par gatavošanos nākamā gada Eirovīzijas dziesmu konkursam. Kā atklāj Samanta, jau ir izraudzīta dziesma, ar kuru viņa pārstāvēs Latviju 2021. gada konkursā.

Skaņdarbs esot radīts īpašā dziesmu rakstīšanas nometnē, kur no 11 dziesmu aizmetņiem izraudzīta īstā, pie kuras tagad tiekot strādāts īpaši rūpīgi.

Tāpat cītīgi tiekot gatavots arī priekšnesums, jo, kā zināms, "Eirovīzija" jau sen vairs nav tikai dziesmu konkurss. Plašāku informāciju par izraudzīto dziesmu Samanta gan pagaidām nesniedz.

Līdz šim oficiāli nekur nav minēts tas, kā Latvija izraudzīsies nākamā gada "Eirovīzijas" dziesmu, taču šī informācija liek domāt, ka atsevišķa skatītāju balsošana par kādu no Samantas dziesmām tomēr izpaliks.

Latvijas pārstāve Samanta Tīna Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalīsies otrajā pusfinālā 20. maija vakarā, kur kopā ar 17 citu valstu pārstāvjiem cīnīsies par 10 ceļazīmēm uz lielo finālu. "Eirovīzijas" fināls norisināsies 22. maijā.

"Delfi" jau vēstīja, ka dziesmu konkursa pusfinālā Latvijai "iekritusi" diezgan izdevīga pozīcija, proti, konkursa organizatori nolēmuši saglabāt pērnā gada pusfinālu izlozes rezultātus, kas Latvijai nozīmē dalību otrajā pusfinālā. Kopā ar Latviju otrajā pusfinālā 20. maija vakarā piedalīsies vēl 17 valstis, ieskaitot Igauniju.

Šī izloze uzskatāma par Latvijai ļoti veiksmīgu, jo ierasti spēcīgās valstis – Krievija, Zviedrija, Austrālija, Azerbaidžāna un Ukraina, kuras praktiski vienmēr nodrošina vietu finālā, ielozētas pirmajā pusfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!