Foto: Publicitātes foto

Gaidāmā vasara vismaz televīzijas ekrānos solās būt atraktīvu notikumu pilna. LNT izsludinājis jestrā šova Lauku sēta jauno sezonu, un strādīgākie tautieši tiek aicināti pieņemt izaicinājumu un pieteikties šovam.

„Ar prieku varam paziņot, ka ir atklāta pieteikšanās Lauku sētas jaunajai sezonai, kurā arī šogad aicinām pieteikties strādīgus un centīgus cilvēkus. Atšķirībā no iepriekšējās sezonas, šogad uzvarētāju pēc labi padarīta darba sagaida brīnišķīgs piedzīvojums - ceļojums uz Brazīliju," priecīgo vēsti atklāj šova producents Andis Mizišs.

Lai startētu šovā svarīgākais ir būt atraktīvam un darbu mīlošam cilvēkam, kas ir sasniedzis pilngadību. Pieteikties var gan daiļā dzimuma pārstāves, gan stiprā dzimuma pārstāvji - šovā noteicošā ir vēlme strādāt vaigu sviedros.

Pagājušajai Lauku sētas sezonai tika izrādīta ievērojami liela atsaucība - pieteicās ap 400 dalībnieku, no kuriem šovam tika apstiprināti tikai desmit laimīgie. Cīņa par traktoru bija saspringta un intrigu pilna, un tajā uzvarēja Zigurds Bērzkalns. Šovs padarīja par iecienītu tūrisma objektu slaveno Zaķīšu sētu.

Tie, kuri gatavi mesties šajā piedzīvojumā, līdz 4.jūnijam var aizpildīt pieteikuma anketu šeit.  Šova veidotāji personīgi sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvēlēti atlasei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!