Foto: Publicitātes foto

Pavisam drīz, 22. martā, LNT skatītāju novērtējumam tiks sniegts Latvijā līdz šim nebijis raidījums "Superome", kurā improvizators Rihards Sniegs savu 74 gadus veco omi Rasmu iepazīstinās ar dažādām jauniešu iemīļotām aktivitātēm, jaunajām tehnoloģijām, sociālajiem portāliem un lietotnēm jeb aplikācijām.

Kā vēsta raidījuma veidotāji, mūsdienās Latvijā pastāv liela plaisa starp paaudzēm, turklāt seniori bieži vien tiek izolēti no aktualitātēm un sabiedriskās dzīves. Savukārt "Superome" Rasma apņēmusies iepazīt un izmēģināt dažādas pārsteidzošas un pat ekstrēmas izklaides, ko iemīļojis viņas mazdēls un citi jaunieši.

Rasmas kundze kopā ar savu aktīvo mazdēlu dosies tetovēties, iepazīs virtuālo realitāti, nogaršos vegānu virtuvi, veiks dažādas sportiskas aktivitātes, apmeklēs baristu meistarklasi, viesosies radio raidījumā, ies uz šautuvi, mācīsies braukt ar automašīnu, apgūs repošanu un hip hopa deju mākslu un metīsies vēl daudzos citos piedzīvojumos.

"Šis raidījums man ir milzīgs piedzīvojums un izaicinājums vienlaikus. Mazdēls mani "izvedis" ārpus mājas un prom no ikdienas rutīnas. Redzu, kā dzīvo jaunieši 21. gadsimtā, un nu arī pati izbaudu tādu dzīvi. Nekad nebiju domājusi, ka es kādreiz uz ko tādu savā dzīvē parakstīšos.

Visvairāk no visiem piedzīvojumiem man atmiņā palikusi baristu meistarklase, brauciens ar "Zērglis" virs Gaujas senlejas, bungu studijas apmeklējums un viesošanās LNT televīzijā, satiekot tur strādājošos sabiedrībā pazīstamos cilvēkus. Nezinu, vai, redzot manus trakos piedzīvojumus, kāda ome nenobīsies, bet, iespējams, ka kāds mazbērns, kurš līdzīgs manam Rihardam, iedvesmosies savu vecvecāku iepriecināšanai līdzīgā veidā," tā Rasmas kundze.

Sekot līdzi Rasmas un viņas mazdēla gaitām kanālā LNT būs iespējams katru ceturtdienu pulksten 21.10, sākot ar 22. martu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!