Foto: DELFI

TV3 seriāla "Viņas melo labāk" komandai nupat pievienojusies aktrise Ieva Florence (attēlā). Izskatīgā gaišmate, kura seriālā atveido dumpīgo jauno mākslinieci Dinu Blūmu, atklāj, ko mēģinās panākt, darbojoties seriālā, un no kurienes cēlies viņas neparastais uzvārds.

Teātru mākslas faniem Ieva jau ir zināma – meitene piedalījusies Dailes teātra izrādēs "Pīters Pens", "Žanna d'Arka", "Izraidītie" un "Laulības dzīves ainas". Savukārt citiem seriāls būs lieliska iespēja iepazīt viņas talantu. Meitene ar prieku piekritusi piedāvājumam filmēties.

"Es uzskatu, ka seriāls ir ļoti labs, režisoram ir ļoti laba gaume. Spēlējot "Viņas melo labāk", nav jābaidās, ka tev uzliks "štampu", ka tu esi tikai tā, kas esi seriālā. Vajag strādāt, tad tā nebūs," sarunā ar "Delfi Izklaide" smejas Ieva.

Un darbs Ievai patīk – jo vairāk darba, jo labāk viņa jūtas. Arī vasaras ekrāna hita ietvaros viņa gatava strādāšanai no sirds.

"Mans aktrises sapnis ir piepildīt sevi darbā. Tā, ka tu izjūti baudu no tā, ka vari brīvi spēlēt, ka tu iedvesmo cilvēkus, viņi jūt tev līdzi. Ja tu tiec līdz tai cilvēka stīgai un viņu parauj, tas ir tas talants, ko vērts dzīvē iemācīties," uzsver Ieva.

Viņa nešaubās, ka arī seriāls ir iespēja aizskart kāda skatītāja sirds stīgu. Jaunā aktrise jau iepriekš skatījusies "Viņas melo labāk" un jūsmojusi par to, ka Latvijā uzņemts tik svaigs un saulains produkts.

"Kad man piedāvāja, nodomāju – ja? Es tātad arī esmu svaiga, skaista, gaumīga un koša? Ar lielāko prieku piekritu pievienoties šai izcilajai komandai," teic Ieva.

Tas, no kā esot mazliet bail, ir atpazīstamība, kas nenovēršami nāk līdzi lomai seriālā, jo lai arī meitene jau ir guvusi zināmu pieredzi teātrī, tā auditoriju nevar salīdzināt ar TV draugu pulku.

Jaunajai aktrisei ir interesants uzvārds. Lai arī varētu likties, ka Florence ir viņas pseidonīms, izrādās, ka tam ir sena vēsture viņas dzimtā.

"Tas ir manas mammas mammas, latvietes, uzvārds. Pirms to pārņēmu, vairākus gadus pētīju dzimtas koku, lai izzinātu, no kurienes tas radies. Tas ir atceļojis no Francijas uz Poliju, tad uz Latviju.

Manā dzimtā šo uzvārdu vairs neviens neturpināja, es piedzimu kā Ieva Sarma. Arī skaisti. Divus gadus briedu līdz sapratu, ka vēlos pieņemt Florences uzvārdu un oficiāli to nomainīju," stāstu atklāj Dinas lomas atveidotāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!