Foto: Publicitātes foto
Šopavasar no televīzijas skatītājiem uz visiem laikiem atvadījās populārais seriāls "UgunsGrēks". TV3 pārstāvji, mierinot fanus, solīja, ka jau rudenī piedāvās jaunu daudzsēriju projektu, un šomēnes atklājās, kas tas būs seriāls "Svešā seja".

Aizvadītajā nedēļā tika izziņoti arī pirmie galveno varoņu atveidotāji. Noskaidrojās, ka seriālā piedalīsies Kaspars Dumburs no Latvijas Nacionālā teātra un Dārta Daneviča no Dailes teātra. Savukārt šonedēļ tapis zināms, ka seriālā piedalīsies arī tautā iemīļotais aktieris Ģirts Ķesteris, kurš, kā zināms, bija viena no "UgunsGrēka" spilgtākajām zvaigznēm.

Kā vēsta kanāla TV3 pārstāvji, jaunajā seriālā Ķesteris atveidos ārstu un plastikas ķirurģijas klīnikas vadītāju Robertu, pie kura strādās Danevičas atveidotā medmāsa Madara. Abu ceļi vēlāk krustosies ar Dumbura attēloto medicīnas studentu Arti.

Jau vēstīts, ka "Svešās sejas" veidotāji ir pieredzes bagātā dažādu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa. Visas vasaras garumā seriāla filmēšanas komanda strādājusi bez atelpas, lai, sākoties rudens sezonai, skatītāji varētu turpināt ierasto ikvakara rituālu – sekot līdzi kaislībām pašmāju seriālā.

Savukārt, ieskicējot jaunā projekta saturu, tika atklāts vien tas, ka stāstā savīsies "plastiskā ķirurģija un netīrais bizness, noklusētā patiesība ģimenē, mīlestība un cerības, un vēl daudz kas cits".

Seriāls "Svešā seja" kanālā TV3 būs skatāms no 18. septembra ik darbadienas vakaru pulksten 20.20.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!