Foto: DELFI

Šonedēļ Kanāla 2 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunais realitātes šovs TV zvaigzne, kurā cīņu par kā minimums Latvijas mēroga slavu un panākumiem uzsāka 12 braši un atraktīvi jaunieši.

Atšķirībā no Jaunās talantu fabrikas, kur daži dalībnieki bija nepilngadīgi, par televīzijas zvaigznēm aicinātas kļūt tikai pilngadīgas personas, kas ikvakara izklaides ļauj papildināt arī ar alkoholiskajiem dzērieniem. Un dalībnieki lieki nekavējās - jau otrajā vakarā tika cilātas pudeles un jaukti kokteilīši.

Viss sākās gana nevainīgi - Balstiņa aicināja Elīnu un Edgaru doties uz VIP istabiņu, lai meitene varētu turēt pa dienu doto solījumu un izmasēt puiša muguru.

Abus istabiņā gaidīja pārsteigums - karafe ar caurspīdīgu alkoholisko dzērienu, kā arī pudele šampanieša, un jaunieši ķērās pie lietas, iejaucot kokteiļus.

Lai gan Elīna lauzās un negatavojās VIP istabiņā pavadīt pat pusstundu, Edgars meiteni centās pierunāt pakavēties norobežotajā telpā, un abi ātri vien vienojās, ka abiem negaidītā atpūta piešķirta, lai šovu padarītu interesantāku.

Abi ieslīga draudzīgās sarunās un drīz vien piepildīja glāzes no jauna, turpinot apspriest dzīvi šovā, savas spilgtākās rakstura iezīmes, kas atvieglo vai traucē komunikācijai ar pārējiem slēgtās telpās, to, cik nepieciešams dažreiz ir atslēgties, un cita svarīgas lietas.

Pēc pāris glāzēm Elīna ķērās pie solījuma izpildes un sāka Edgaram masēt muguru, par ko puisis visnotaļ priecājās, bet pēc tam Balstiņa aicināja Edgaru atdarīt Elīnai, un viņš ar vēl lielāku prieku ķērās pie masāžas veikšanas.

Edgars sprandas spaidīšanu pavadīja ar runām par seksu, kas Elīnu noveda līdz histēriskiem smiekliem, un puisis kopā ar Balstiņu tincināja meiteni par orgasmu, līdz Edgars saprata, ka Elīnai nav bijis orgasmu.

Puisis, protams, nekavējoties metās pamācīt vīriešus, lai viņi seksā kļūst enerģiskāki un piešautu drusku brutalitātes, bet līdz ko viņš pieminēja vārdu sekss Elīna izplūda sirsnīgos smieklos.

Kad abi VIP istabiņas "iemītnieki" bija iesiluši, viņi pie sevis aicināja Džeimsu, lai iztaujātu viņu par seksu. Kad puisis ieradās istabiņā, viņam tika iedota dzēriena glāze, un, kamēr Elīna meklēja uzdzeramo virtuvē, abi puiši paguva atzīties Balstiņai, ka abiem ir bijis grupveida sekss.

Vēlāk trijotne turpināja aizrautīgas sarunas par seksu, priekšspēli, mīlestību, attieksmi pret sievietēm, pamācīja viens otru, uzklausīja negaidītas atklāsmes, mēģināja vienoties par grupveida seksu un kulstīja mēles par citām pikantām tēmām.

Pēc pikantajām sarunām Džeimss, Elīna un Edgars devās uz koptelpām, kur sākās kokteilīšu jaukšana, bet jaunieši bija apņēmības pilni pikantās sarunas turpināt otrdienas vakarā. Tiesa, Edgars un Džeimss arī visu atlikušo vakaru turpināja runāt gandrīz tikai un vienīgi par seksu.

Ballīte ar dejām, dziesmām, iedzeršanu un ļoti atklātām sarunām turpinājās krietni pēc pusnakts, bet par ballītes zvaigzni kļuva skaļā Elīna, kura iesaistījās visās sarunās un pieļāva vienu no lielākajām kļūdām - pēc niekošanās ar stiprajiem dzērieniem viņa ķērās pie šampanieša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!