Foto: DELFI

Strauji finālam tuvojas Kanāla 2 šovs TV zvaigzne, un cīņa par uzvaru kļūst arvien spraigāka – tajā iesaistījušies arī dalībnieku atbalstītāji, no kuriem daži izvēlējušies negodīgus līdzekļus, kā cīnīties par savu favorītu uzvaru.

Nedēļas izskaņā šova miteklī sākušās pamatīgas kaislības - pāris dalībnieki saņēmuši draudu vēstules no kāda Toretto atbalstītāja, kurš nav slēpis, ka gadījumā, ja Toretto un viņa simpātija Santa nonāks uz izbalsošanas strīpas iekšējā balsojumā, "būs slikti" un vaininiekiem par to nāksies atbildēt.

Visvairāk par to satraukusies bija par "šova mammu" dēvētā Linda, kura pārējiem dalībniekiem sūkstījās, ka vēstulē vēl tikai trūkusi piebilde, ka tās autors zina, kur Linda dzīvo.

Marta satraukto kolēģi mudināja izprintēt vēstuli un doties uz policiju, kas parūpētos, lai naudīgais Toretto fans saņem pēc nopelniem. Savu sašutumu par notikušo neslēpa arī citi dalībnieki, un pat izskanēja jociņi, ka no Edgara paziņām jau neko labu nevar gaidīt, jo viņi visi ir no cietuma.

Elīna (attēlā), kura ceturtdienas vakarā kopā ar Džokeru atgriezās šovā, atzina, ka viņai šādā situācijā Toretto vietā būtu liels kauns, bet pats Toretto paziņoja, ka nevar atbildēt par saviem atbalstītājiem - tiesa, puisis draudu izteicējam ir aizrakstījis lūgumu nomierināties, bet to, vai viņš Edgaru ņems par pilnu, nevarot zināt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!