Foto: DELFI

Otrdienas, 15. oktobra, vakarā pie televīzijas skatītājiem atgriezās TV3 izklaidējošais raidījums par slavenību dzīvi Tikai ar ielūgumiem. Jau pirmajā pārraides epizodē šova veidotāji bija parūpējušies par krietnu humora devu, iznerrojot vairākas populāras pašmāju sabiedrības dāmas.

Raidījums Tikai ar ielūgumiem, kurš savu darbību uzsāka aizvadītā gada decembrī,neilgā laikā pamanījās iemantot krietnu skatītāju pulciņu, bet viena no interesantākajām pārraides sadaļām ir slavenību izjokošana.

Šoreiz tika iznerrotas trīs atpazīstamas latviešu dāmas - par "slavenāko Latvijas blondīni" dēvētā Marika Ģederte, dziedātāja Liene Šomase (attēlā) un žurnāliste Ieva Adamss. Izjokošanas pienākumus uzņēmās aktieris Rihards Lepers.

Visas trīs sabiedrības dāmas raidījuma veidotāji bija uzaicinājuši uz vīna degustāciju, kura notika Riharda pavadībā - sievietēm galdā tika likti trīs dažādi sarkanvīni, kurus viņām bija jāpagaršo un tad jānovērtē ar atzīmi desmit ballu skalā.

Dzēriens tika pasniegts stikla karafēs, un Rihards dāmām paskaidroja, ka vispirms tiks degustēts Itālijas, tad Spānijas un visbeidzot Kalifornijas vīns. Tiesa, slavenās sievietes nezināja, ka patiesībā visas degustācijas garumā viņas malko vienu un to pašu sarkanvīnu trīs reizes.

Šomase, Ģederte un Adamss kāri izgaršoja katru vīna malku un pēc tam arī komentēja garšu buķeti. Vīnzines arī prātoja, ka katrs no dzērieniem garšo nedaudz citādāk un tie visi ir atšķirīgi.

Raidījuma nobeigumā Lepers atzinās, ka degustācija ir tikai iestudējums un dāmas visos piegājienos malkojušas vienu un to pašu vīnu. Šis paziņojums ļoti uzjautrināja Ģederti un Adamss, kuras pasmējās par sevi, taču Šomase raidījuma veidotāju ēverģēlības uztvēra daudz asāk.

Dziedātāja neslēpa, ka šāda rīcība bijusi visai cūciska un viņa ir ļoti dusmīga. Liene paskaidroja, ka ar viņas humora izjūtu viss ir kārtībā, taču šis iznerrošanas mēģinājums bijis ļoti "nesmuks", kā rezultātā Šomase paņēma savu mēteli un lepnā vientulībā pameta jautro kompāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!