Foto: DELFI

Kamēr daļa tautas sociālajos tīklos pauž sašutumu, ka šova TV zvaigzne dalībnieki esot slinki dīkdieņi, vecākais no talantiem – 36 gadus vecais Juris (attēlā) - godīgi atzīstas, ka šovā atrodas, jo tā ir iespēja bez maksas laiski padzīvot komfortablos apstākļos. Pietrūkstot tikai sievietes.

"Man patīk tas, ka šeit nav jāstrādā un tevi baro. Ceru šeit palikt ilgāku laiku un, ja būs tāda iespēja, pēc TV zvaigznes beigām pieteikšos nākamajam realitātes šovam. Nekādus šovus vai prāta spēles vadīt netaisos - uzskatu, ka šajā jomā nepārspēts ir un paliks Mārtiņš Ķibilds. Man ir labi tā, kā ir," sarunā ar DELFI Izklaidi vaļsirdīgs ir Juris.

Puisis godīgi atzīst, ka 36 gados viņam dzīvē joprojām "nekā nav". Līdz šim puisis dzīvi vadījis, braukājot pa pasauli kopā ar suni, kuru pats dēvē par savu "meiteņu magnētu", un strādājot dažādus gadījuma darbus, no kuriem vairāki bijuši visai īpatnēji.

"Esmu bijis gan slotas operators, gan cilvēks, kurš krustojumā skaita cilvēkus. Jā, Lielbritānijā ir tāda profesija. Tāpat esmu strādājis par vistu ķērāju lielā fermā," savu darba pieredzi atklāj Juris.

Latvijā viņš atgriezies salīdzinoši nesen, un uzreiz ar prieku devies uz TV zvaigznes atlasi, apzinoties, ka šovs būs iespēja ar vienu šāvienu nošaut daudzus zaķus - tikt pie bezmaksas mājvietas un ēdiena, laiski padzīvot un papildus vēl gūt zināmu popularitāti, kura Juri varētu padarīt tīkamāku latviešu meiteņu acīs.

Šovā Juris īpaši neiespringst uz darāmo. Jau reizi sagājis ragos ar administrāciju, jo darba vietā labāk izvēlējies uzpīpēt, puisis sakārojis laiskajam dzīvesveidam piešaut nedaudz asumiņa.

Novērtējis, ka neviena no šova piedāvātajām meitenēm neesot viņa gaumē, Juris izteicis TV zvaigznes veidotājiem aicinājumu piegādāt viņam kādu no ārpusē esošajām daiļavām. Bezdarbnieks uzsvēris, ka viņu interesē jaunākas sievietes bez bērniem, toties apveltītas ar zināmu intelektu un labu uzvedību.

Lai gan Juris DELFI Izklaidei atklājis, ka viņam "katrā kontinentā ir pa ģimenei", naskais puisis ir gatavs aplaimot arī latvietes un spriež, ka varētu iet uz randiņiem ar fanēm katru otro dienu.

Visas Jura sirds tīkotājas tiek aicinātas sūtīt savus pieteikumus uz epastu tvzvaigzne@inbox.lv, lai veiksmes gadījumā tiktos romantiskā randiņā ar talantīgo bezdarbnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!