Foto: F64

Svētdienas, 21. februāra, vakarā dziesmu un izpildītāju konkursa Supernova pusfinālā tika noskaidroti četri veiksmīgākie un talantīgākie, kas kvalificējās finālam, un DELFI Izklaide atklāj, cik dedzīgi skatītāji atbalstīja savus favorītus.

Jau vēstīts, ka konkursa finālā iekļuva konkursa favorīts Justs Sirmais un grupa Catalepsia, kas bija ieguvuši lielāko skatītāju atbalstu. Žūrijas komisija tālāk virzīja duetu MyRadiantU un dziedātāju Martu Ritovu (attēlā).

Kā liecina balsojumu tabula, Justs pusfinālā triumfējis ar ievērības cienīgu pārsvaru – viņš saņēmis par 2015 balsīm vairāk nekā otrās vietas ieguvēji, melodiskā metāla pārstāvji Catalepsia.

Trešajā vietā skatītāju balsojumā ierindojies Markus Riva, bet finālam viņš nekvalificējās – žūrija lēma, ka ceļazīmi tālākai cīņai pelnījuši skatītāju balsojuma ceturtās un piektās vietas ieguvēji.

Atgādinām, ka līdz piektdienai, 26. februārim, par savu favorītu var balsot DELFI publikas simpātijas balsojumā šeit – uzvarētājs saņems reklāmas kampaņu 2000 eiro vērtībā portālā DELFI savas profesionālās darbības un sasniegumu popularizēšanai.

To, kurš pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas konkursā, uzzināsim svētdienas, 28. februāra, vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!