Foto: DELFI

Pagaidām izskatās, ka šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona būs īpaši kaislīga. Jau pirmajā līgaviņu ierašanās dienā vienā no saimniecībām notikusi kārtīga bučošanās, kas šajā visnotaļ cienīgajā mīlas spēlē nav bieža parādība.

Lielās kaislības norisinājās šova visu laiku vecākā dalībnieka Alfrida Lipovska mājās. Pie seniora ieradās trīs simpātiskās blondīnes - Irīna, Irēna un Velga. Šajā kompānijā jau no sākta gala valdīja draudzīga atmosfēra.

Dāmas, iedraudzējušās pirmā randiņa laikā, pie Alfrida devās visas ar vienu auto. Alfrids dāmu sagaidīšanai bija kārtīgi sagatavojies. Visi saimniecībā darāmie darbi, tostarp "uztaisīt atrakciju gultā", tika sarakstīti uz lapiņām, lai dāmas varētu izlozēt pienākumus.

Uzreiz pēc līgaviņu ierašanas sākās īsti svētki. Tika baudīts konjaks, bet drīz vien jau kompānija izmetās pludmales tērpos, lai baudītu peldi Alfrida dīķī.

Ievilināšana dīķī izrādījās gudrs gājiens no Alfrida puses. Saimnieks aizkadra sarunās atklāja, ka uzreiz varējis novērtēt sieviešu augumus un ar prieku secināt, ka nevienai nav nekas lieks un arī nekā netrūkstot.

Uz pirmo randiņu tika aicināta Irēna. Alfrids simpātisko sievieti veda zvejā. Pēc Alfrida iepazīšanas Irēna atzinās, ka viņas domas par saimnieku mainījušās.

Irēna Alfridu raksturoja kā cilvēku, kurš pieradis būt uzmanības centrā un kuram allaž gribas būt pirmajai vijolei. Tas viņai īsti neejot pie sirds.

Lai gan Alfridam pašam govju nav, līgaviņas tika vestas izmēģināt slaukšanu pie kaimiņienes. Pēc vakariņu baudīšanas un gultas vietu sadalīšanas Alfrids parūpējās par negaidītu pārsteigumu. Vīrietis, secinājis, ka Velga perfekti izgludinājusi viņa kreklus, sniedza sievietei kārtīgu skūpstu uz lūpām.

Pēc negaidītā skūpsta seniors pats nopriecājās, cik labi bijis, kamēr daiļā līgaviņa Alfrida klupšanu virsū raksturoja ar vienu vārdu - "šausmas". Uzzinājis, ka sieviete izgludinājusi vēl citus kreklus, Alfrids tvēra Velgu pēc vēl viena skūpsta.

Uzreiz pēc tam kungs metās bučot uz lūpām arī Irīnu. Satvēris daiļavu savās skavās, seniors neatrāvās no viņas mutes pat tad, kad dāma jau rāvās laukā no viņa skavām.

Līdz ar šādu pavērsienu saimniekšova trešajā sezonā uzstādīts jauns rekords. Iepriekšējās sezonās neviens no dalībniekiem vēl tik ātri pie bučošanās neķērās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!