Foto: DELFI

Pirmdienas, 6. novembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sērija, kurā ierasti kaislību netrūka – izskanēja gan ultimāts, gan atraidījums un lija arī asaras.

Visskumjāk šoreiz klājās Aivaram – pēc lāga negulētās nakts līgaviņas Agneses iemānīto caurejas līdzekļu dēļ viņš apņēmības pilns devās izbraucienā ar savām daiļaviņām, bet viss negāja kā plānots.

Agnese mašīnā puisim paziņoja, ka vēl ir pārāk jauna, vēlas mācīties un redzēt pasauli, tāpēc abu stāstam diezin vai ir nākotne.

Tas Aivaru ļoti apbēdināja, jo viņš jau no pirmajiem šova mirkļiem pret Agnesi bija lolojis īpaši siltas jūtas, un aizkadrā puisis neslēpa – viņš jūtas vīlies.

Arī Andris pēc kulturāla randiņa pa Liepāju ar Gintu piesēda uz atklātu sarunu. Šajā gadījumā netika daudz runāts riņķī un apkārt – kungs uzdeva tiešu jautājumu, vai Ginta būtu gatava dzīvot šādā saimniecībā, sieviete godīgi pateica, ka viņas intuīcija liek par to šaubīties, un abi vienojās, ka paliks draugi.

Foto: DELFI
Ja arī Andrim šāds pavērsiens nebija pa prātam, viņš to nelika manīt, ar sapratni pieņemot to, ka sirdij jau nepavēlēsi.

Kaislības virmot virmoja arī Jāņa sētā – puisis uz randiņiem aizvedis jau visas trīs meitenes un arī ar visām līgaviņām jau paguvis pabučoties. Viņam arī pirmajam bija jāizdara lielā izvēle, kuru meiteni sūtīt mājās – par pirmo izbalsoto kļuva Gija, kura pēc Jāņa izvēles neslēpa asaras.

Mārtiņam pārsteigumu sarūpēja 18 gadus vecā Signe. Puisis bija aizķēries randiņā ar Solvitu un neatbildēja uz telefona zvaniem, bet, atgriežoties saimniecībā Signe uzstādīja ultimātu – vai nu Mārtiņš viņai paskaidros, kas īsti noticis, vai arī viņa dosies mājup. Puisis uz šo ultimātu reaģēja atturīgi, aizkadrā atzīstot, ka tas nebūs labākais veids, kā iekarot viņa sirdi, bet to, kādu lēmumu Mārtiņš pieņems un kuru sūtīs mājās, skatītāji uzzinās nākamajā sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!