Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 19. aprīļa, vakarā pretrunīgas emocijas TV3 Dejo ar zvaigzni skatītāju vidū raisīja šova veidotāju lēmums finālam virzīt visus četrus pusfinālistu pārus - vieni par šādu pavērsienu priecājās, citi atzina, ka tā ir balsotāju mānīšana.

Pusfināla raidījumā dalībniekus kopā ar pastāvīgajiem žūrijas locekļiem vērtēja arī Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis. 

Skatītāji lēma citādi - telefonbalsojumā pirmo vietu ieņēma Oliņš, otrajā vietā ierindojās Greifāne, bet trešajā un ceturtajā vietā attiecīgi bija Grāvelis un Skulte.

Interneta balsojumā turpretim Grāvelis bija pirmajā vietā, Skulte - otrajā, trešo vietu ieņēma Greifāne, bet ceturto - Oliņš.

Lai gan bija paredzēts, ka viens no pāriem pusfinālā šovu pametīs, šova vadītāji paziņoja - kādas skatītājas vēstules dēļ finālā spēkiem mērosies visi četri pāri.

"Skatītāju mīlestība un atbalsts ir ļoti svarīgs visiem dejotājiem, paldies ikvienam, kurš atbalsta un jūt līdz dalībniekiem. Neviena balss neies zudībā un finālā 9. raidījuma balsojums tiks ņemts vērā, par ko rūpēsies mūsu auditori Nexia Audit Advice

Visi pusfinālisti ir tikuši līdz finālam, jo ieguldījuši ļoti lielu darbu, tādēļ tika pieņemts lēmums atstāt finālā visus pārus. Asinis, sviedri un asaras, sakāves un uzvaras - ekrānā redzamais ir tikai neliela daļa no patiesā ieguldījuma un pārdzīvojumiem. Izšķirošo cīņu, kurā tieši skatītāji noteiks šova uzvarētāju, skatieties jau 26. aprīlī plkst. 20.00 TV3," norāda Ginta Bormane, MTG TV sabiedrisko attiecību vadītāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!