Foto: F64

Svētdienas, 1. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots muzikālā konkursa Supernova 2015 pirmā tiešraide, kas, protams, radīja īstu vētru sociālo tīklu lietotāju vidū.

Pie televizoru ekrāniem un Twitter tīklā aktīvi tika apspriests gan pirmo desmit dalībnieku vokālais sniegums un tērpu izvēle, gan vadītāji un viņu stils, gan žūrijas locekļu izteikumi un šova operatoru darbs.

Jau Supernova sākumā par vienu no apspriestākajām lietām kļuva šova vadītāja Toma Grēviņa (attēlā pa kreisi) ancuks - televīzijas skatītājus satrauca ne tikai tas, ka uzvalks puisim bija par šauru, bet arī tas, ka viņš tiešraides laikā turēja rokas kabatās, ko daudzi atzina par īpaši nepieklājīgu uzvedību.

Ne mazums kritisku vārdu saņēma arī otra šova vadītāja Ketija Šēnberga (attēlā pa labi). Skatītāji bija neizpratnē par dīvainā piegriezuma kleitiņu, kā arī pieredzes bagātās TV "sejas" žestikulācija un mīmika, kas daudzus kaitināja.

Tāpat visa konkursa laikā enerģiski tika diskutēts par žūrijas locekļu vērtējumiem, un vislielāko uzmanību šoreiz bija izpelnījies Guntars Račs un viņa neveiksmīgie jociņi, bet arī viņa kolēģi nebija pasargāti no kāda skarbāka tvīta.

Par pirmajiem četriem pusfinālistiem liela izbrīna nebija, jo jau tiešraides laikā tieši šis četrinieks - MNTHA, Antra Stafecka, Framest un ElektroFolk - arī bija starp skatītāju favorītiem, ko apliecināja arī balsojuma rezultāti.
















Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!