Foto: Privātais arhīvs
Pirmo reizi pašmāju šovbiznesa vēsturē TV ekrānos būs iespēja dzīvot līdzi viendzimuma pāra ceļam līdz laulību ceremonijai.

TV kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra" jau no pirmdienas, 25. janvāra, atgriežas TV ekrānos. Šova zvaigznēm – dziedātājai Samantai Tīnai un plaši apspriestajai Magonei Šutovienei pievienojas spilgtais geju pāris – multimākslinieks Kašers ar savu mīļoto vīrieti Jāni, portālu "Delfi" informē kanāla pārstāve Ilze Meirupska.

Puiši ļaus ielūkoties savu attiecību līkločos un atklās, kāda ir viņu ikdiena, ar kādiem šķēršļiem un stereotipiem jāsastopas, lai varētu iestūrēt laulības ostā? Turklāt pirmo reizi pašmāju TV šovu vēsturē skatītājiem būs iespēja soli pa solim dzīvot līdzi viendzimuma pāra ceļam līdz kāzām un būt par lieciniekiem arī pašai ceremonijai.

Viņi ne tikai atvērs mājokļa durvis un izrādīs, kā iekārtojuši savas ģimenes ligzdiņu, bet arī atklās līdz šim nezināmus faktus par abu privāto dzīvi – to, kā iepazinušies un kā pāra ģimenē tiek dalīti pienākumi.

Tāpat skatītāji kopā ar sirsnīgo ģimeni gatavosies kāzām un šķetinās ne vienu vien juridisku šķērsli, lai tik ilgi gaidīto notikumu varētu īstenot. "Iespējams, liela sabiedrības daļa domā citādāk, taču mēs ar Jāni esam gluži vienkārša ģimene un mūsu starpā valda tikpat harmoniska sadzīve kā heteroseksuālu pāru attiecībās," teic uzņēmējs Kašers.

"Sociālajos tīklos mums seko vairāki tūkstoši cilvēku, kurus interesē tas, ko mēs darām un kā domājam. Taču līdz šim privātās dzīves notikumus esam turējuši ārpus interneta vides, tāpēc "Slavenības. Bez filtra" būs unikāla iespēja beidzot ielūkoties un izprast, kā mēs ar Jāni dzīvojam – uz kādām vērtībām balstītas mūsu attiecības, kā paiet mūsu ikdiena un kā plecu pie pleca attīstām "Kasher Bloom" zīmolu. Tāpat gatavosimies ilgi gaidītajam notikumam – laulībām," par savu dalību realitātes šovā saka Kašers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!