Foto: Publicitātes foto

Pašmāju modes ekspertu Denisa Ševeļova un Dāvida (attēlā) publiskā apmainīšanās ar dzēlībām raidījuma Rīgas stila pavēlnieks ietvaros turpina uzņemt apgriezienus. Abu profesionālajiem sniegumiem izlīdzinoties, Deniss turpina aizstāvēt savu godu sociālajos tīklos, atklājot Dāvida uzvedību aizkulisēs.

Sestdienas, 5. decembra, radījumā Dāvids beidzot panāca Denisu, izlīdzinot rezultātu līdz 6:6. Stilistu komandām uzdevums bija sakomplektēt apģērbu bērnu dzimšanas dienas ballītei, saskaņojot mammas ar pašiem mazākajiem modeļiem.

Pēc raidījuma Deniss savā Facebook profilā atklāja, ka skaistums un sirsnība diemžēl valdījusi tikai uz skatuves. Aizkulisēs Dāvids esot Denisu apbēris ar rupjībām.

Lai parādītu saviem atbalstītājiem, par ko runa, Deniss atrādījis savas komandas izvēlēto komplektu, kurā ietilpst melns tērps mammai un fifīga zila kleitiņa meitiņai. "500 eiro komplekts, kuru Dāvids aizkulisēs ir raksturojis kā, maigi sakot, vecākās sieviešu profesijas cienīgu.

Dāvids, tu esi so full of shit (tulkojumā - tik pilns ar mēsliem)! Lūdzu, paturi savu viedokli skatuvei un ēteram," par bezkaunībām, kas notiek aizkulisēs, klusēt nedomā Deniss.

Viņš publiski saka paldies savai komandai par darbu, norādot, ka Dāvids aizkulisēs atļāvies Denisa un viņa kompānijas modes izpratni nodēvēt par "prastu krievu stilu".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!