Telekanāla RīgaTV24 modes šova Rīgas stila pavēlnieks pēdējā raidījumā stila lietas palika otrajā plānā. Par raidījuma naglu kļuva abu tajā darbojošos modes ekspertu – blogera Denisa Ševeļova un modes mākslinieka Dāvida - vārdu cīņas, kas izvērtās par abpusējiem personiskiem apvainojumiem.

Šoreiz raidījuma tēma bija "brančs". Dāvids kā vecā kaluma cilvēks par hipsteru iecienīto vārdiņu jau no sākuma iesmēja, kamēr Deniss lietai piegāja nopietni un no visas sirds.

Deniss, spriežot, kas jāvelk uz branču, uzsvēra, ka nevajadzēt iespīlēties ļoti šaurās biksēs, jo brančā taču galu galā cilvēki ierodas arī, lai labi paēstu. Tas uzreiz darīja modru Dāvidu.

"Pēc Denisa mēs to visu redzam, katrs vērtē pēc sevis," sarunā tiešraidē iejaucās Dāvids.

"Man nav problēmu, Dāvid. Tu vari īstenībā patrenēties un padomāt vēl, kā apcelt mani vai apvainot. Tas ir baigi forši," atbildi parādā nepalika Deniss.

"Svari nemelo," lakonisku frāzi pretī šāva Dāvids.

"Jā, tie nemelo, bet man nav problēmu ar to," uzsvēra Deniss. Puisis raidījuma gaitā gāja vēl tālāk un parodēja fanus, kuri jūsmo par Dāvida karjeru. Modes mākslinieks par to tikai nosmējās un atzīmēja, ka, atšķirībā no Denisa, viņam esot karjera.

Deniss turpināja zirgoties, bilstot, ka, atšķirībā no Dāvida, viņš ir jaunāks un viņam viss vēl priekšā. "Es esmu vecs, man viss pakaļā," nenoliedza Dāvids.

Abu vārdiskās cīņas turpinājās visu raidījuma laiku. Deniss ironizēja par Dāvidu un viņa izteikumiem un bravūrīgo attieksmi pret dzīvi, bet Dāvids uz to visu atbildēja ar skarbu ironiju pats par sevi un Denisu.

Pēc kārtējās Dāvida skarbās piezīmes Denisam nācās atzīt, ka viņš atrodas "kaut kādā shitfestā". Blogeris atklāja, ka Dāvida piezīmes viņam nākas dzirdēt ne tikai uz skatuves, bet arī aizskatuvē, kā dēļ viņš lūdz līdzjūtību no tiem, kas to visu vēro.

Dāvidu gan šī runa neaizkustināja - viņš piedāvāja Denisam ieteikt ārstus, kas tiks galā kā ar viņa lieko svaru, tā ar nervu sabrukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!