Foto: DELFI

Šova "Saimnieks meklē sievu" trešās sezonas iekārojamais vīrietis Jānis Kauķis (attēlā) pēc mīlas spēles nonācis neērtā situācijā. Saimnieks secinājis, ka meitenes vairāk piesaista viņa popularitāte, ne personība, un tas ļoti apgrūtina sieviņas atrašanu.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Kauķis, gandrīz gadu pēc šova filmēšanas viņš joprojām ir sievas meklējumos.

"Neviena nav izrādījusies pietiekami nopietna kandidāte. Esmu secinājis, ka meitenes pārsvarā interesē slava. Es meklēju sievu, ar ko nodzīvot mūžu kopā, bet meitenes pievelk nevis vēlme precēties, bet mana popularitāte.

Viņas neapdomā reāli situāciju – to, ka es tiešām taisos laukos dzīvot, gribu atrast meiteni, kas tur dzīvotu ar mani. Viņas es interesēju tikai tāpēc, ka esmu redzēts televīzijā," savu bēdu stāstu atklāj simpātiskais puisis.

Saimnieks neslēpj, ka pēc šova noslēguma vēlreiz pārskatījis meiteņu pieteikumus, neko ieinteresējošu gan neatrodot. Kauķis joprojām uztur draudzīgu kontaktu ar Danu, ko mīlas spēlē pats atstāja otrajā vietā, taču tas ir arī viss, kas palicis pāri no spēles piedāvātajām lielajām iespējām.

Jā, meiteņu interese par viņu ir augusi, taču grūti pateikt, vai tā ir patiesa vēlme iepazīties, vai parasta slavas kāre.

"Man tagad ir nedaudz pašam kļuvis bail iepazīties, jo daudzas meitenes interesējas par mani tikai tāpēc, ka piedalījos šovā. Sanāk tāda vilšanās man pašam. It kā nāk, it kā izrāda interesi, bet uzreiz jau pašas novēršas. Tāda muļķīga sajūta paliek," godīgi atzītas saimnieks.

Šobrīd Kauķim sanākot daudz grozīties arī pa Rīgu – viņš lielpilsētā mācās par auto elektriķi. Ikdiena paiet darbā un mācībās, privātā dzīve palikusi otrajā plānā.

"Uz to Rīgu sanāk liela skraidīšana. Mājās tāpat zāle jāpļauj, visi darbi jāapdara. Tā kā es viens dzīvoju privātmājā, darba ir daudz. Liela skraidīšana un noņemšanās, īpaši pat nav laika pievērst uzmanību meitenes meklējumiem," atzīstas Kauķis.

Viņš gan nav zaudējis cerību reiz atrast īsto un vienīgo. Tiesa, nemitīgā visa sākšana no gala nogurdinot, tāpēc saimnieks cer uz dāmu iniciatīvu. Nopietnu nolūku vadītu dāmu, ne slavas kāru drostaliņu.

"Esmu atvērts visam un joprojām esmu sievas meklējumos. Taču, ja kāda grib iepazīties, varbūt lai papēta un paskatās internetā rakstus, kas es esmu par cilvēku. Jo lielākā daļa manas dzīves ir atrodama internetā," smej saimnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!