Foto: DELFI

Ceturtdien, 14. februārī, skatītāju vērtējumam tika nodots attiecību šova Precamies!?! īpašās Valentīna dienas noskaņās ieturēts raidījums, kurā skatītājiem bija iespēja uzzināt, kā tālāk attīstījušās trīs šovā izveidojušos pāru attiecības.

Kā pirmie par savu attiecību uzplaukšanu un nākotnes plāniem runāja uzņēmējs un tirdzniecības centra Maksima darbinieks Adrians un viņa līgaviņa Kristīne, kura ir skolota mājsaimniece ar diviem bērniem.

Adrians atklāja, ka šovā piedalījies ar konkrētu mērķi - pēc iespējas ātrāk atrast sev jaunu sievu, uzsverot, ka viņa prasības bijušas minimālas - "paēst, pagulēt un pamīlēties", un Kristīne tām lieliski atbilstot.

Pāris arī atklāja, ka jau pavisam drīz savas attiecības noformēs oficiāli, jo jau pēc mēneša abi nolēmuši, ka rozā briļļu periodam laiks beigties un ir jāatgriežas uz zemes.

Abi kopā ir gatavi nodzīvot kaut simts gadu, bet pagaidām laulību organizēšana ir uz mirkli apstājusies, jo viena no šova vadītājām - Binnija, kura uzaicināta par pāra vedējmāti, savu dalību skaistajā notikumā vēl nav apstiprinājusi.

Otrais pāris, kas izveidojies, pateicoties šovam, ir namdaris Dainis un optometrista asistente Ilze (abi kopā attēlā un galerijā apakšā).

Neraugoties uz Daiņa raibo pagātni, kurā piedzīvota gan atkarība no alkohola un azartspēlēm, gan vilšanās attiecībās, vīrietis nākotnē raugās ar gaišu skatu un ir pārliecināts par savu un Ilzes saderību.

Tāpat pāris atzina, ka ļoti priecājas par savu drosmi pieteikties dalībai šovā, jo citādos apstākļos viens otru abi, visticamāk, satikuši nebūtu.

Savukārt šī raidījuma kolorītākais pāris - septiņdesmit astoņus gadus vecais pensionārs Egīls un kundze labākajos gados Lidija - ar šova starpniecību viens otram kļuvuši par dzīves draugiem.

Lidija, kura var lepoties ar iespaidīgu cepuru kolekciju un lēdijas cienīgu uzvedību, dzīves laikā zaudējusi trīs vīrus un šobrīd bauda dzīvi, savukārt Egīls pēc divu attiecību iziršanas vēlējies atrast kompanjoni, ar kuru apmeklēt deju vakarus un teātra izrādes.

Jau pēc pirmās tikšanās reizes abu starpā uzliesmojusi īsta savstarpējās sapratnes dzirkstele, un, lai gan Egīls savu ģimeni ar jauno partneri vēl nav iepazīstinājis un Lidija smej, ka abu savienība ir samērā nenoteikta, pāris apsvēris savas attiecības noformēt arī oficiāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!