Foto: DELFI

Vismaz vienam no šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībniekiem avantūra vainagojusies ar panākumiem mīlas jomā - lai gan neviens no pieciem šovā izveidotajiem pāriem vairs nav kopā, saimnieks Jānis Liņķis (attēlā) sev atradis ideālu līgaviņu, un liela loma notikumos bijusi tieši saimniekšovam.

''Saimnieci esmu atradis. Nu jau pagājis gads kopš mūsu pirmā randiņa, tā ka var droši teikt, ka viss ir pa īstam. Doma par precēšanos jau ir,'' sarunā ar DELFI Izklaidi priecīgo vēsti atklāj Linķis. Izredzētās vārdu viņš gan negrib atklāt, jo sieviete nealkstot slavas.

Viņš spriež, ka bez šova palīdzības savu īsto sievieti nebūtu saticis, jo dāma viņu uzrunājusi pēc tam, kad ieraudzījusi televīzijā un līdz ar to arī uzzinājusi, ka viņš ir brīvs vīrietis, kurš meklē saimnieci.

''Arī mana draudzene ilgu laiku nodzīvojusi lauku saimniecībā, tāpēc šādi darbi viņai nav sveši. Var teikt, ka esmu atradis ne tikai draudzeni, bet arī īstu saimnieci, jo viņa ievākusies arī manā saimniecībā,'' priecīgs ir puķkopis.

Ar savu šovā izvēlēto ceļojuma biedreni Ingūnu viņš sazinās tikai pa retam, bet kopumā savu izvēli piedalīties vienā no aprunātākajiem TV šoviem noteikti nenožēlo. ''Jauno draudzeni esmu atradis, tieši pateicoties šovam,'' uzskata Linķis.

Viņš ir vienīgais, kuram šova Saimnieks meklē sievu sezona vainagojusies ar otrās pusītes atrašanu. Diemžēl pārējiem saimniekiem ar šova palīdzību nodibināt attiecības nav izdevies - Mārtiņam Jātniekam jau ceļojuma laikā neizdevās rast kontaktu ar noskatīto līgavu, pēc ilgām attiecību peripetijām šķīrās arī Magones Burkas un Venta Vītola ceļi.

Tāpat dzīves realitāte pēc šova izšķīra ugunsdzēsēju Ingu Krūmiņu un enerģisko policisti Agnesi, un nupat par attiecību iziršanu paziņojuši arī Dagnis Darģis un Inese Sondare.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!