Foto: Publicitātes foto

Jau drīzumā īpaši emocionāls pārdzīvojums gaidāms populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks cienītājiem – devītās sezonas noslēguma sērijā paredzētas likteņa šaustītā daktera Leona un viņa mīļotās Elizabetes (attēlā pa kreisi) kāzas.

Leona un Elizabetes kāzu ceremoniju skatītājiem būs iespēja vērot 20. jūnija vakarā, kad beidzot pāris, kuru vairāk nekā četras sezonas šaustīja dažādi likteņa pārbaudījumi, Bīriņu pils lapenē mīs gredzenus.

Abu attiecības sākās ceturtajā sezonā, kad Elizabete ieradās Pētersonu viesnīcā un kļuva par Leona meitas Ievas mājskolotāju, bet gadu gaitā viņi gan šķīrās, gan atkal sagāja kopā, ciešot un sāpinot gan sevi, gan citus.

"Šajos gados kopā ar Leonu bija tik daudz kas izdzīvots, ka, stāvot Bīriņu pils lapenē mācītāja priekšā, iestājās apjukums - vai esmu dzīvē vai seriālā!" atzinusi Elizabetes lomas atveidotāja Maija Doveika.

Daktera Leona lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris, kura varonis seriālā cietis visvairāk, arī priecājies par šādu atrisinājumu, norādot, ka "Leons ir pelnījis būt laimīgs".

Jāatgādina, ka reiz jau Leons devās pie altāra, bet toreiz kāzu ceremonija beidzās traģiski - viņa līgava Marta, kuru atveidoja aktrise Dita Lūriņa, gāja bojā, bet pats Leons uz laiku zaudēja redzi.

Elizabetei šīs nav pirmās laulības - 2011. gada vasarā sezonas izskaņas sērijā viņa gatavojās apprecēties ar Denisu, lai glābtu viņu no cietuma, bet uzreiz pēc ieslodzījuma vietā notikušās ceremonijas viņa pakļuva zem automašīnas un kādu laiku pavadīja komā.

Vēlāk nelaimju vajātā sieviete apprecējās ar Cēzaru. Tiesa, šī laulība beidzās neveiksmīgi - Cēzars darba likstu dēļ piedzīvoja nervu sabrukumu, bet vēlāk Elizabete paziņoja, ka patiesībā nekad nav mīlējusi sava dēliņa Augusta tēvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!