Aizvadītajā gadā par vienu no televīzijas skatītāju iemīļotākajām un apspriestākajām pārraidēm kļuva Baibas Sipenieces-Gavares vadītais iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu, kas patiesi saveda kopā vairākus pārus.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka kāzām pošas "dabasbērns" Kaspars un viņa iecerētā Gunita, bet tagad to, ka šovā izteiktais bildinājums nav bijis joks vai scenāristu plānots apmāns, apliecinājusi arī cita saimnieka līgaviņa - Salacgrīvas pusē saimniekojošā Sanda Birkenberga nolūkotā Marita Upīte (abi attēlā).

Abu starpā simpātijas uzplauka drīz vien pēc šova sākuma, un savu izvēli Sandis, šķiet, bija izdarījis jau pēc kādas kopīgas nakts pastaigas ar Maritu, par kuru abi šova laikā mulsi no komentāriem atteicās.

Šova noslēguma raidījumā tika atklāts arī tas, ka Sandis savai iecerētajai gaisa balonā izteicis bildinājumu, bet tagad tapis zināms, ka šovā izveidotajām attiecībām patiešām gaidāms turpinājums - kāzas.

Laikrakstam Alūksnes ziņas Marita pastāstījusi, ka uz šovu viņa nav gājusi meklēt vīru, bet dzīve ieviesusi savas korekcijas.

"Mana attieksme pret aklajiem randiņiem, iepazīšanos internetā un arī šādiem šoviem bija skeptiska. Tāpēc vienkārši gāju uz šovu un kā šovu to arī uztvēru. Nekādas cīņas, vismaz no manas puses, nebija. Uzskatu, ka vīrietim jācīnās par sievietes uzmanību.

Arī šoreiz - mans mērķis bija gūt jaunus iespaidus un izbaudīt piedzīvojumu, nevis atrast vīru," stāstījusi Marita.

Tiesa, par iznākumu un to, ka Sandis izvēlēsies viņu, Marita bijusi pilnīgi droša, jo tas bijis "jūtams un redzams", un arī viņu pašu Sandis interesējis.

Tomēr līdz pat šova beigām meitenes visu uztvērusi kā spēli, par to, kas notiks vēlāk, daudz nedomājot, bet tagad viņai nācies secināt, ka dalība šovā visu dzīvi apgriezusi ar kājām gaisā.

"Mēs tiešām esam saderinājušies! Es nebūtu piekritusi bildinājumam, ja kāds no mums to nebūtu domājis nopietni. Šovs ir šovs, un tomēr - ar ko tādu es nekad nejokotu. Tā ka, jā, mēs esam kopā, un kāzas būs," reģionālajam laikrakstam apstiprinājusi Marita.

Foto galerijā: šova Saimnieks sākotnējais plašais līgavu klāsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!