Aktrise Keita Vinsleta, kura filmējas sava vīra Sema Mendesa režisētajā filmā "Revolūcijas ceļš", atzinusi, ka piedalīties seksa ainās kopā ar ekrāna partneri Leonardo di Kaprio vīra acu priekšā esot "šausmīgi", raksta FOXnews.

"Es tikai spēju atkal un atkal atkārtot, cik tas ir šausmīgi," atklāj 32 gadus vecā Holivudas zvaigzne."Leo reakcija bija līdzīga. Vajadzēja ātri visu nofilmēt un aizmirst. Galvā nepārtraukti rosījās doma - viens ir mans labākais draugs, otrs - vīrs. Tas ir šausmīgi."

Režisors, kurš 2003. gadā slepus apprecēja Vinsletu, atzinās, ka seksa ainu filmēšanas laikā viņam bijušas dīvainas sajūtas. Tikpat savādi viņš juties, skaidrojot savai sievai, kā jāmīlējas ar svešu vīrieti.

Vinsleta un di Kaprio, kuru draudzība aizsākās 1997. gadā, filmējoties leģendārajā kases grāvējā "Titāniks", jaunajā Mendesas filmā, kuras darbība risinās 50. gadu vidū, tēlo provinciālu laulāto pāri no Konektikutas, kas vēlas pārcelties uz dzīvi Parīzē.

Aktrise atzīst, ka "Titānika" filmēšanas laikā starp viņu un di Kaprio radusies "ķīmiska saikne". "Es nedomāju, ka tas turpināsies tik ilgi. Tagad filmēšanas laikā biju laimīga, ka tik ļoti saderam viens ar otru."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!