Foto: DELFI

Seriāla UgunsGrēks jaunās, nu jau astotās sezonas priekšvakarā Leona lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris (attēlā) atklāj, ka, ja scenāristi viņam dotu vaļu, Leonam seriālā nāktos pārdzīvot vēl vairāk par kārtējās izredzētās nāvi.

Seriāla UgunsGrēks septītā sezona beidzās ar kārtējo triecienu skatītājiem - jau kurā daktera Leona mīļotā sieviete kārtējās sezonas izskaņā vairs neizrādīja dzīvības pazīmes. Lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris gan spriež, ka laimīga ģimenes dzīve Leonam nepiestāvēs un šis vēl nav tas trakākais, kas varētu piemeklēt viņa varoni.

"Mums ar Leonu ir līdzīgi dzīves periodi - kad man dzīvē ir krīze, viņam arī, bet šis nudien mums nav krīzes periods. Ko lai dara, ja pāri dara? Droši varu teikt, ka Leons nekad nav bijis nelaimīgs. Ja citi dzīvē tiecas pēc absolūtas harmonijas, manam tēlam tāda nav vajadzīga," sarunā ar DELFI Izklaide spriež Ķesteris.

Aktieris atklāj, ka viņš kā lomas atveidotājs nav tiesīgs iebilst scenāristiem, ja tie iecerējuši nomušīt viņa varoņa kārtējo mīlu, taču, ja iespēja iejaukties scenārijā viņam būtu, Ķesteris Leonu izklaidētu ne tikai ar regulārām mīļoto nāvēm, bet piedāvātu savam tēlam arī citas interesantas pārmaiņas vienmuļajā ikdienas dzīvē.

"Ja scenāristi man prasītu padomus par Leonu, es piedāvātu vēl kardinālākus variantus. Es ierosinātu, lai Leonam noņem viesnīcu un apsien viņam oficianta priekšautu," savu tēlu vēl vairāk paspīdzināt gribētu Ķesteris. Viņam gadiem ilgā Leona atveidošana seriālā vēl ne tuvu nav apnikusi.

"Ar lomām ir tāpat kā ar ikdienas dzīvi - jāatbild sev uz jautājumu, vai pats sev vēl liecies interesants. Ja kādu dienu, skatoties spogulī, sapratīšu, ka man tas tēls piegriezies, domāšu ko tālāk," no Leona lomas atteikties vēl nedomā Ķesteris.

Seriāla UgunsGrēks 8. sezona TV3 sāksies jau 10 septembrī 16.00. un 20.20., kad skatītājiem būs iespēja noskaidrot, vai Leona iecerētā Elizabete asins peļķē, kurā tā tika pamesta pagājušās sezonas noslēgumā, tomēr atdzīvojusies, vai dakterim pie sāniem būs jau nākamā upure.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!