Foto: Kadrs no video

Ceturtdienas, 24. aprīļa, pievakarē noslēdzās kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas kārtējā slavenību nedēļa, un pēdējā raidījumu cikla epizodē viesus pie sevis uzņēma mūziķis Andris Kivičs (attēlā), kurš nodemonstrēja ne tikai atzīstamas ēst gatavošanas prasmes, bet arī plašas zināšanas par sieviešu krūtīm.

Šonedēļ vakariņu šovā piedalījās arī skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate, šova Pelnrušķīte dalībniece un rakstniece Kristīne Teilāne un multimākslinieks Kašers, kurš šonedēļ ieguva vislielāko punktu skaitu un uzvarēja, taču tieši pēdējais vakars, kurā viesus uzņēma Kivičs, dalībniekiem, iespējams, vēl ilgi paliks atmiņā.

Par to, lai viesiem nebūtu garlaicīgi, visu nedēļu rūpējās Kašers, kurš centās paspīdēt ar dažādiem jokiem un asprātībām, un arī pēdējās kopīgās vakariņas nebija izņēmums - sēžot pie galda, multimākslinieks visus sasmīdināja, publiski paziņodams, ka pretim sēdošā Lindenblate tik aktīvi runājusi, ka nejauši iespļāvusi viņam sejām.

Tāpat visnotaļ delikātu noslēpumu atklāt nekautrējās arī rakstniece Teilāne, kas viesus pārsteidza ar paziņojumu, ka viņa neesot apmierināta ar savu krūšu izmēru.

Tas raisīja pārdomas pārējiem vakariņu dalībniekiem, un Kivičs bija gatavs sniegt padomu, kā sievietei iemīlēt savas dabas dotās ķermeņa formas.

Kā paskaidroja Kivičs, sievietes ar savu krūšu izmēru neesot apmierinātas tādēļ, ka vīrieši tām pārāk reti veltot komplimentus. Andris pauda pārliecību, ka tad, ja vīrietis savas mīļotās krūtis katru dienu glāstīs ar baudu un nesūdzēsies par izmēru, arī pati sieviete spēs tās iemīlēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!