Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 3. decembra, vakarā noslēgsies šova "X Faktors" pirmā sezona Latvijā, bet pirms lielās cīņas iespējams ielūkoties, kā rīt sagatavošanās darbi Rīgas Kinostudijā.

Muzikālās cīņas kulminācijai Arturs Gruzdiņš, Līga Rīdere un Adriana Miglāne gatavo īpašus priekšnesumus – šova izšķirošajā cīņā viņi dziedās trīs pilnīgi jaunas un līdz šim viņu izpildījumā nedzirdētas ārzemju un latviešu dziesmas.

Finālā gaidāms arī īpašs pārsteigums – finālisti uz "X Faktora" skatuves uzstāsies duetos ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem: Arturs ar Donu (Artūru Šingireju), Līga Rīdere ar Intaru Busuli un Adriana Miglāne ar Ralfu Eilandu.

Svētdienas vakarā skatītāji varēs izdzīvot ne tikai pretendentu priekšnesumus, bet arī piecu viesmākslinieku uzstāšanos. Uz "X Faktora" skatuves kāps Mančestras duets "Hurts", grupas "Ewert and the Two Dragons", "Instrumenti", Intars Busulis un "Abonementa orķestris", kā arī Dons.

Latvijas "X Faktora" pirmās sezonas uzvarētājs iegūs 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju "Sony Music".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!