Foto: DELFI
Vislielāko skatītāju uzmanību attiecību spēles "Netīrās dejas" sakarā izpelnījies donžuāns Ainārs Burcevs un viņa meiteņu kompānija. Lai visi varētu netraucēti nodoties mīlas rotaļām, viņi iemitināti smalkos apartamentos meža vidū. "Delfi Izklaidei" bija ekskluzīva iespēja tajos ielūkoties.

Ainārs ar savu kompāniju spēles ietvaros mitinās "Rezidencē Kurzeme". Šī mītne Talsu pusē, kas atrodas tālu prom no sabiedrības acīm, ir ideāla vieta, kur plaukt kvēlām mīlas intrigām.

Lai nokļūtu apartamentos, kur filmēšanas laikā dzīvo Aināra kompānija, labu laiku jābrauc pa meža ceļu, un tad skatam paveras klajums ar mājiņām, kalniem un vilinošu dīķi.

"Delfi Izklaidei" bija īpaša iespēja ielūkoties arī telpās, kādās mīlas spēles laikā mitinās jautrā kompānija. Kā atklāj rezidences saimnieki, katra no guļamistabām veidota ar savu īpašu odziņu un tajās virmo īpaša gadsimtos krāta romantika.

"Netīro deju" faniem atliek cerēt, ka lauku romantika un atrautība no civilizācijas pamudinās Aināru un viņa dāmas uz vēl ne vienu vien juteklisku piedzīvojumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!