Foto: Publicitātes foto
Pazīstamais fotogrāfs, daudzu erotisko kalendāru autors Sergejs Kondrašins kopā ar savu dzīvesbiedri Bogdanu īstenojis jaunu projektu – realitātes šovu par sieviešu dzīvi. Skatītāji to varēs novērtēt, jau sākot ar šīs nedēļas nogali.

No sestdienas, 9. jūnija, ik brīvdienu rītu pulksten 10 telekanālā REN TV Baltija būs iespēja sekot līdzi televīzijas šova Savas dzīves saimniece varoņu piedzīvojumiem.

Šovā piedalīsies trīs dažāda vecuma, auguma, svara un sociālā statusa rīdzinieces, kuras vēlas mainīt gan savu iekšējo pasauli, gan izskatu, un ar šo projektu Kondrašins iecerējis kliedēt stereotipu, ka viņš strādā tikai erotikas žanrā - tieši tāpēc šovā piedalīties aicinātas "nemodeļu" tipa sievietes, un tajā nebūšot ne vismazākā mājiena par erotiku.

"Mēs veidojām realitātes šovu, kurā sievietes sacenšas nevis viena ar otru, bet pašas ar sevi par galveno balvu - jaunu "es"! To, kāds būs šis jaunais "es", katrai no šīm sievietēm jāizlemj pašai. Viņas formulē savu mērķi tuvākajam mēnesim, bet mēs ar savu psihologu, dietologu, sporta treneru, kosmetologu, stilistu un citu speciālistu komandu tikai palīdzam viņām to sasniegt," šova ideju skaidro Bogdana.

"Savā praksē neesmu saticis nevienu sievieti, kura būtu pilnīgi apmierināta ar sevi. Mūsu varones nav izņēmums. Manuprāt, viņas visas ir skaistas katra savā veidā. Tomēr, lai šādu pārliecību gūtu viņas pašas, ir nepieciešamas pārmaiņas. Tām ne vienmēr jābūt ārējām. Ļoti ceru, ka projekta beigās mēs būsim apbrīnojamu pārvērtību liecinieki," nākotnē raugās Sergejs.

Šovā cīņu ar sevi uzsāks 34 gadus vecā Dina Aņisimova - pēc žurnāla Detki.lv slēgšanas viņa zaudējusi dzīves mērķi, bet ar šova palīdzību cer atrast savai dzīvei jaunu mērķi.

Tāpat šovā piedalīsies 24 gadus vecā Jeļena Marčenko, kura audzina septiņus gadus vecu meitu - Jeļena atlidojusi no Šveices, kur pašlaik dzīvo, lai novērstu savas dzīves galveno problēmu un atbrīvotos no desmit kilogramiem liekā svara, kas radās hormonu terapijas rezultātā pēc neveiksmīgas grūtniecības. 

Kā trešā šova dalībniece izvēlēta 45 gadus vecā mārketinga direktore Iveta Kaufmane, kura savā vecumā izskatās ļoti labi - kad viņa pastaigājas kopā ar 29 gadus veco vīru vai 25 gadus veco dēlu, vīrieši vēl arvien atskatās uz viņu. Šī kundze, kurai jau ir vecmāmiņa, sapņo dzemdēt vēl vienu bērnu, tāpēc viņa grib radīt pilnīgu harmoniju savā ārējā un iekšējā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!