Foto: Vida Press

Šonedēļ tapis zināms starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija 2020" oficiālais sauklis. Tas būs "Open Up" jeb "Atveries".

Kā vēsta "Eirovīzijas" konkursa portāls, līdz ar saukli publiskots arī nākamgad Nīderlandē, Roterdamā, gaidāmā konkursa oficiālais skaņu celiņš un tematiskais videoklips.

"Sauklis "Atveries" apzināti ir nepabeigts. Atverieties cits citam, atveries mūzikai, atveries Roterdamai. Atveries jebkam, ko pats vēlies. Jūtieties brīvi šo saukli pabeigt pa savam. Tādējādi mēs viens otru iepazīsim labāk," vērienīgā pasākuma rīkotāji komentējuši konkursa filozofiju.

Atgādinām, ka "Eirovīzijā", kas šogad notika Izraēlā, Telavivā, uzvaras laurus plūca Nīderlandes pārstāvis Dankans Lourenss ar dziesmu "Arcade".

"Eirovīzijas" pusfināli nākamgad notiks 12. un 14. maijā. Savukārt lielais fināls gaidāms 16. maijā.

Atgādinām, ka 10. oktobrī sākās pieteikšanās Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" sestajai sezonai. "Supernova 2020" uzvarētājs iegūs iespēju piedalīties 65. starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā, kas nākamā gada maijā notiks Nīderlandes pilsētā Roterdamā. Dziesmas iespējams pieteikt līdz 20. novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!