Foto: DELFI

Viens no šova Jaunā talantu fabrika žūrijas locekļiem - vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (attēlā) - jau vairākkārt izcēlies ar skarbiem un pat aizvainojošiem spriedumiem par šova dalībniekiem. Tagad ne visai glaimojošus vārdus viņš veltījis arī žūrijai.

Pēc pirmdienas vakarā notikušā koncerta Kramiņš nākamajā dienā tikās ar šova dalībniekiem un īsi pirms vokālās nodarbības nolēma sarīkot nelielu apspriedi, kurā vērtēja jauniešu sniegumu un neslēpa, ka nebūt nav apmierināts ar Edgara Gusta triumfu koncertā, un pauda nostāju, ka žūrija, izsakot savu vērtējumu, bijusi ļoti neprofesionāla.

"Es nevērtēšu savus audzēkņus ar desmitniekiem. Tas ir pret manu pārliecību. Taču nevienu speciāli arī netaisos gremdēt," klāstīja Kramiņš.

Vokālais pedagogs krietnu devu kritikas veltīja žūrijas pārstāvei Jolantai Gulbei-Paškevicai, spriežot, ka viņas vērtējumi bijuši neapdomāti un neprofesionāli, īpaši izceļot faktu, ka koncerta uzvarētāju Edgaru viņa novērtējusi ar desmit ballēm.

"Ja vienādi var novērtēt Edgaru, Eviju un Dāvi, tad kaut kas nav kārtībā, tāpēc es arī gribēju jums pateikt - ja es turpināšu sēdēt žūrijā, likšu arī trijniekus, un tas būs signāls, ka jums jāiet prom.

Es esmu žūrijā, kas ir antiprofesionāla, un turpmāk es netaisos runāt. Būs tikai jā, nē, labi, slikti - un viss. Es neko nepārmetu, ja mans tonis jums nepatīk, sorry," lakonisks bija Kramiņš.

Pedagogs nenoliedza, ka arī pats līdz šim nav diez ko profesionāli rīkojies, taču viņš nolēmis laboties un daudz stingrāk vērtēt šova dalībniekus. Iespējams, tam par iemeslu bija fakts, ka šonedēļ uz izbalsošanas strīpas nonāca trīs Kramiņa audzēkņi.

"Es esmu ar mieru vērtēt cilvēkus, kas atbilst šovam. Es teicu, ka pārskatīšu savu vērtēšanas sistēmu, jo šobrīd strādāju antiprofesionāli.

Žūrija kopumā ir antiprofesionāla. Mēs nemākam vērtēt. Un kas tur slikts, ka esmu antiprofesionāls? Vienmēr vajag kļūdu pamanīt un to izlabot," žūrijas darbu vērtēja Kramiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!