Foto: DELFI

Kanāla 2 šovs Jaunā talantu fabrika pamazām uzņem apgriezienus, un, dienu no dienas pavadot kopā, sākas rīvēšanās gan starp dalībniekiem, gan citas emocionālas problēmas, kurām ogles piemet arī vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (attēlā).

Kramiņš televīzijas skatītāju uzmanību izpelnījās jau Okartes skatuves šovu laikā, kad viņš nevairījās no skarbiem izteicieniem, bet tagad, strādājot ar Jaunās talantu fabrikas dalībniekiem, viņš kļuvis vēl atklātāks.

Jau pirmajā "fabrikantu" koncertā viņš uz pārējo žūrijas locekļu fona izcēlās ar kritiskākajiem vērtējumiem - piemēram, Elizabetei viņš ieteica nākamreiz rūpīgāk padomāt par koptēlu un kritizēja viņas pedikīru, bet Rihardam pārmeta tukšo acu skatienu.

Arī ikdienā tiekoties un strādājot ar jaunajiem talantiem Kramiņš nevairās no atklātības, un trešdien viņš skarbus vārdus veltīja Guntai Meņģelei, kolēģu priekšā viņu pazemojot un norādot, ka starp viņa aizbilstamajiem tieši Gunta radot visvairāk problēmu.

"Vienīgais mans rūpju bērns ir Gunta, kura ir hiperaktīva un neaudzināta, jo nāk no ģimenes, kurā ir zems intelekts," tiešraidē paziņoja Kramiņš.

Šova oficiālajā mājaslapā vēstīts, ka vokālais pedagogs labprāt iemainītu histērisko Guntu pret kādu no rezervistiem, kas ārpusē gaida aicinājumu pievienoties šovam, bet viņš nav drošs, ka nesaņems vēl trakāku mācekli.

Kramiņa teiktais ļoti sāpinājis Guntu, un arī citi dalībnieki, kuri jau labu laiku burkšķ par pedagoga uzvedību, pauduši atbalstu aizvainotajai meitenei - Guntas pusē nostājies Mārtiņš, kuram pašam bijusi saķeršanās ar Kramiņu par it kā nepatiesu baumu izplatīšanu, bet Edgars norādīja, ka šāda saruna nedrīkstēja notikt televīzijas tiešraidē.

Pati Gunta, ievācoties šova telpās, sarunā ar DELFI Izklaidi atzina, ka viņas pļāpīgums, haotisms un pāri malām plūstošā enerģija varētu kļūt par traucēkli, tomēr meitene bija apņēmības pilna savu ašo dabu turēt grožos.

"Nevaru nosēdēt mierā ne brīdi un, iespējams, tas kādam varētu traucēt, bet pagaidām izskatās, ka mēs visi esam ļoti draudzīgi un arī citi ir enerģiski.

Nedomāju, ka mana enerģija radīs problēmas. Protams, būs grūti, bet dzīve vispār ir grūta," īsi pirms šova sākuma atzina Gunta, kuras lielākais dzīves mērķis ir padarīt pasauli labāku un cilvēkus - laimīgākus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!