Foto: Privātais arhīvs

Pirmdienas, 17. aprīļa, vakarā pie televīzijas skatītājiem atgriezās TV3 šovs "Precētie pret brīvajiem", un par pirmā raidījuma sensāciju kļuva brīvā meitene Elena.

Elena bija drosmīgākā no sezonas atklāšanas raidījuma dalībniecēm – viņa šova galveno varoni Andreju sagaidīja, tērpusies vieglā halātiņā, un randiņa laikā ne tikai aplaimoja vīrieti ar masāžu, bet arī pati ļāvās stiprajām taksometra vadītāja rokām.

Romantiskā tikšanās gan īstās mīlestības meklētāju nepārliecināja, un izšķirošajā pārbaudījumā viņš kā brīvo nosauca citu meiteni. Tiesa, valdzinošā Elena par šādu pavērsienu neskumst – lai gan viņa neslēpj, ka vēlējusies uzvarēt, filmējoties gūtā pieredze ir vēl vērtīgāka.

"Šovam pieteicos ar mērķi parādīt sevi, iegūt atpazīstamību un pieredzi. Man tā bija lieliska iespēja izrauties no ikdienas dzīves un ielūkoties filmēšanas darbā. Uzskatu, ka esmu ieguvusi nenovērtējamu pieredzi. Ļoti gribētos nākotnē saņemt piedāvājumus filmēties šovos, raidījumos, reklāmās," "Delfi Izklaidei" atklāj Elena.

Šova pārraidi meitene gan vēl pati nav saņēmusies noskatīties, tomēr pēc lielās ažiotāžas, ko tā radījusi, viņa ir apņēmības pilna tuvāko dienu laikā to izdarīt.

"Saņēmu vairākus simtus vēstuļu un turpinu tās saņemt savā "Facebook" un "Instagram" lapā no nepazīstamiem cilvēkiem. Patīkami, ka visas vēstules ir ļoti pozitīvas un nav neviena slikta komentāra. Cilvēki aktīvi sūta aicinājumus draudzēties. Ļoti grūti atbildēt visiem, bet apsolu, ka atbildēšu visiem, kas man uzrakstīja," apņēmusies Elena.

Foto: Publicitātes foto
Ar šovā iepazīto Andreju viņa gan komunikāciju nav turpinājusi.
"Viņš nav manā gaumē ne rakstura ziņā, ne vizuāli. Pēc filmēšanās puisis atrada mani feisbukā, uzaicināja draudzēties, bet līdz šim neesmu viņu apstiprinājusi," atklāj meitene, kura vēl aizvien bauda brīvas meitenes statusu.

"Šobrīd izbaudu dzīvi un meklēju to vienīgo un īsto, ar kuru varēšu nodibināt stabilu, mīlestības pilnu, laimīgu ģimeni. Katrs cilvēks sirdī un dvēselē alkst pēc lielās, vienīgās, pareizās un patiesās mīlestības, laimes, pēc tās ideālās dzīves, saprašanās un kopīgas novecošanas. Arī es neesmu izņēmums. Nav viegli atrast vīrieti visai dzīvei. Atklāšu arī to, ka šobrīd ir viens cilvēks, kurš ir iekritis man sirdī," daudznozīmīgi norāda Elena.

Viņas ikdiena ir gana aizņemta. "Man ir augstākā izglītība, šobrīd strādāju gāzes sfērā. Patīk aktīvs dzīvesveids, vismaz trīs reizes nedēļā sportoju, patīk apmeklēt teātri, koncertus, kino, ik pa laikam ar kolēģiem piedalos dažādās sacensībās," ar sevi iepazīstina spilgtā šova dalībniece.

Jau no agras bērnības viņai paticis dziedāt un dejot. Tāpat hobiju sarakstā ir ceļošana un citu kultūru iepazīšana, un par garlaicību meitene nesūdzas – viņa vienmēr ir atvērta jauniem izaicinājumiem.

Brīvas meitenes statusā Elena ir trīsarpus mēnešus – iepriekšējās attiecības, kas ilgušas piecarpus gadus, viņa pārtraukusi pērnā gada pēdējā dienā.

Foto: Publicitātes foto
"Neredzēju tām nākotni un nevēlējos tērēt savu laiku ar vīrieti, kurš mani nenovērtē. Attiecības vairāk līdzinājās meksikāņu seriālam," atceras meitene.

Tiem, kuri, iespējams, vēlas pacīnīties par daiļavas simpātijām, jāņem vērā, ka, vērtējot vīrieti, Elena lielu nozīmi piešķir izskatam – viņam ir jābūt koptam, simpātiskam un ar labu augumu.

"Vīrietim ir jābūt finansiāli stabilam un neatkarīgam, ar sev nospraustiem mērķiem dzīvē, ar humora izjūtu, komunikablam, intelektuālam, mīlošam, godīgam, kaislīgam, labam sarunu biedram, tādam, uz kuru vienmēr var paļauties. Pats galvenais, lai starp abiem ir jūtu ķīmija," visai garo vēlmju sarakstu atklāj meitene.

Pieredze Elenai arī likusi saprast, ka attiecībās visvairāk kaitina, ja abi mīlnieki viens otram neuzticas. Tāpat nepieņemams šķiet, ja vīrietis flirtē ar citām sievietēm un melo.

"Savās jaunajās attiecībās nepieļaušu krāpšanu, un no savas puses došu cilvēkam vairāk brīvības," apņēmīgi "Delfi Izklaidei" pauž šovā "Precētie pret brīvajiem" iepazītā Elena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!