Foto: Publicitātes foto

Šova Precētie pret brīvajiem ceturtajā sērijā tapušā pāra Toma un Līvas (attēlā) stāsts ārpus ekrāna turpina attīstīties. Lai arī izskanējušas ziņas par to, ka Toms Līvu izbrāķējis un solījumu vest vakariņās nav pildījis, pēc maza pārdomu brīža puisis atkal esot uzrunājis simpātisko gaišmati.

"Pēc šova filmēšanas mēs mazliet sazinājāmies, bet tad iestājās neliels pārtraukums. Taču vakar Toms par mani atkal atcerējās un deva ziņu," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Līva. Lai arī sērijas izskaņā doto solījumu aizvest meiteni vakariņās Toms vairāku nedēļu laikā tā arī nav izpildījis, puisis acīmredzot sapratis savu kļūdu.

"Viņš ir devis jaunu solījumu par vakariņām," atklāj Līva. Meitene vēl neņemas spriest, vai abu attiecības varētu ievirzīties nopietnākā gultnē, taču skaidrs, ka abi jebkurā gadījumā paliks draugi. Iespējams, arī iegūto 1000 eiro dāvanu karti viņi tērēs kopā.

Līva atklāj, ka tieši noslēguma vakariņas viņai likušas izlemt par labu Tomam. Abi pārējie puiši esot pārāk aktīvi apbēruši viņu ar komplimentiem, kas radījis aizdomas. "Ilgi svārstījos, jo nebiju pārliecināta, kurš ir brīvs," atceras simpātiskā gaišmate.

Meitene pirms izvēles izdarīšanas mazliet sapinās savā sakāmajā, paziņojot, ka nezina, vai ņemt to, kurš patīk, vai arī to, kurš šķiet brīvs. Nu Līva par šo frāzi var tikai gardi pasmieties. "Nav tā, ka Toms man ļoti, ļoti nepatika – nekādā gadījumā.

Gaidu vakariņas ar viņu, tad jau redzēsim, kas sanāks. Jebkurā gadījumā piedalīties šovā man patika, un esmu par to dzirdējusi tikai labus komentārus.

Uzskatu, ka Precētie pret brīvajiem nav nekā degradējoša. Ja pārī abi cilvēki viens otram uzticas, dalība šādā spēlē var tikai stiprināt attiecības," priecīga par sevis un citu ļaušanos šādai jaukai avantūrai ir Līva.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!