Foto: Publicitātes foto

No 14. februāra kanāla TV3 skatītājiem piektdienas vakaros tiks piedāvāts jauns izklaidējošs raidījums Valstī viss ir kārtībā, kura vadīšana uzticēta Baibai Sipeniecei–Gavarei, Nadeždai Kokinai, Jānim Skutelim, Valteram Krauzem un Viesturam Dūlem jeb Zuargusam (visi attēlā) – abiem pēdējiem tā pēc ilgāka pārtraukuma būs atgriešanās TV ekrānos.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, Valstī viss ir kārtībā galvenais uzdevums ir, izmantojot pasaules līmeņa elitāras žurnālistikas, analīzes un sarunu šova palīdzību, realizēt galveno uzdevumu - palīdzēt cilvēkiem ieraudzīt, cik Latvijā viss tomēr ir labi.

Raidījuma radošā komanda ironiskā gaisotnē saviem skatītājiem centīsies parādīt, ka valstī viss ir vislabākajā kārtībā ar tiesu sistēmu, izglītības kvalitāti, pensijām, skolotāju algām, narkotiku tirdzniecību un citām svarīgām nozarēm.

Raidījumā paredzētas vairākas rubrikas, kurās tiks apskatītas Latvijas un pasaules ziņas. Tāpat studijā tiks aicināti arī spilgti viesi, kā arī notiks saeimas sarunu analīze un interneta komentētāju ekspertīze par valstiski svarīgiem jautājumiem.

"Mēs reāli varam pierādīt, ka valstī vismaz kaut kas ir kārtībā, ja, protams, mākam par sevi pasmieties. Un, tā kā mums tagad ir jauna valdība, tad izskatās, ka mums būs diezgan daudz iemeslu, lai pasmaidīšana par sevi būtu iespējama," savu komentāru par gaidāmo raidījumu sniedzis Krauze.

"Mediji reāli nerāda, cik ļoti viss ir labi. Latvijas veiksmes stāsts nav tikai polittehnoloģisks mīts. Tāpēc mums šī patiesība, cik ļoti labi un ka viss ir kārtībā, jāmāk parādīt. Lai to izdarītu, mums raidījumā būs elitāri, nekur citur neredzēti eksperti no antropoloģijas, ekumēnistikas, folkloristikas, interneta un kosmonautikas, kas ar grafikām un spilgtiem citātiem mūs visus par to pārliecinās," saka Zuarguss.

Jaunā raidījuma veidotāji ir producents Zuarguss, kā arī režisori Dzintars Dreibergs, Uģis Polis, Edgars Bāliņš, Vents Grīnbaums, Madaras Upītis un Ivars Trautmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!