Foto: Kadrs no video
Nedēļas izskaņā kanālā TNT norisinājās kārtējā deju šova "Tanci" ("Dejas") atlase, kurā spēkus izmēģināja arī indiešu izcelsmes horeogrāfs un dejotājs Aviks Parkurs.

Stāstot par sevi, Aviks paskaidroja, ka, piedaloties šovā, pārstāv divas valstis – gan savu dzimteni Indiju, gan Latviju, kur pēdējos gadus dzīvo.

Avika vārds pašmāju dejotāju aprindās nav svešs – viņš pirms vairākiem gadiem pameta labi apmaksātu darbu IT jomā Indijā un pārcēlās uz dzīvi Latvijā.

Laika gaitā kā dejotājs un horeogrāfs sadarbojies ar daudziem Latvijā populāriem mūziķiem, uzstājoties koncertos un filmējoties videoklipos. Tāpat viņš piedalījies "Cabaret" iestudējumos, un īsu laiku bija precējies ar dziedātāju Elzu Rozentāli.

Savukārt deju šova žūriju 30 gadus vecais dejotājs centās pārsteigt ar jestru indiešu stila danci, taču pēc priekšnesuma beigām novērtējums bija neviennozīmīgs un domas par redzēto dalījās.

Populārais krievu komiķis Sergejs Svetlakovs sprieda, ka Avika deja drīzāk bijusi parodija par dažādiem deju stiliem. "Tu nedejo, tu parodē," savu nostāju pauda Svetlakovs.

Savukārt viens no žūrijas pārstāvjiem neslēpa, ka viņam Avika priekšnesums "ļoti cepījis". Arī Svetlakovs piebalsoja, ka šovā šāds "pasažieris" noteikti ir vajadzīgs. Tādējādi dejotājam izdevās iegūt nepieciešamo atbalstu, lai iekļūtu nākamajā atlases kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!